Såld lägenhet på Vikingavägen 5 i Kvarnbergsplan
Kvarnbergsplan

Vikingavägen 5

TVÅA MED PERFEKT FINISH!

Såld

TVÅA MED PERFEKT FINISH!

Totalrenoverad bostad med stambytt badrum, inglasad balkong och låg avgift. Ni välkomnas till Vikingavägen och en tvåa i perfekt skick i mycket populär och välskött förening. Det här är ett exklusivt hem där man tycks ha tänkt på precis allt! Från det nyrenoverade och toppmoderna köket når du den inglasade balkongen i fritt läge med sol nästan hela dagen. Här på balkongen får du ytterligare ett rum till denna redan stora tvåa som används av säljaren från tidig vår till sen höst. I vardagsrummet finns gott om plats för både stor soffgrupp och matplats för större bjudningar. Badrummet med golvvärme är stambytt 2011, uppgraderat med tvättmaskin och ny utrustning. I det stora sovrummet med heltäckningsmatta finns förvaring i inbyggda garderober och till bostaden hör ett vindsförråd. Genomgående samma golv, målade väggar och passager utan dörrfoder och lister ger en öppen känsla, här är det lätt att trivas!

Njut av längre säsonger och få ett extra rum på balkongen, njut av det lugna och trygga området intill villakvarteren och grönområden. På Vikingavägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. På Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger och gym. Från Kvarnbergsplan går bussar till både Huddinge och Stuvsta station samt till Huddinge med omnejd.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.