Dalvägen 68 Segeltorp
Segeltorp

Dalvägen 68

Familjedröm i radhusidyll!

Såld

Familjedröm i radhusidyll!

Välplanerat, familjevänligt och lättskött hem om totalt 150 kvm. Varmt välkomna till populära Segeltorp och Dalvägen 68! Beläget i mycket populärt och barnvänligt område med närhet till tunnelbana, shopping och grönområde lämnar detta boende lite att önska! Här finns tre sovrum, ett snyggt helkaklat badrum och klädkammare på övervåningen. Från två av sovrummen når du balkongen i syd-/västläge. På entréplanet från entré i kvällssol välkomnas du till hall med plats för förvaring, modernt kök och vardagsrum med gott om plats för både stor soffa och matgrupp. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till uteplats med sol hela dagen och nedsänkt jacuzzi. Från baksidan nås den stora gemensamma tomten med grönytor och lekplats, perfekt för barnen. På nedervåningen hittar ni ytterligare ett sovrum, tvättstuga samt gott om förvaring längs garderobsvägg och i förråd. Du har även tillgång till garage i länga när du bor här.

Från bostaden har du gångavstånd till skola och förskola. Ca 10 min promenad till Fruängen C med tunnelbana och service. Inte långt ifrån bostaden ligger även Kungens kurva med butiker, mataffärer samt IKEA och shopping i Skärholmens centrum.

Varmt välkomna på visning - glöm inte att anmäla er!

Visa mer
Slutpris

6 525 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.