Vikingavägen 13 Kvarnbergsplan
Kvarnbergsplan

Vikingavägen 13

Förmodligen Kvarnbergsplans finaste etta!

Såld

Förmodligen Kvarnbergsplans finaste etta!

Totalrenoverad etta med stambytt badrum, inglasad balkong och låg avgift! Varmt välkomna till Vikingavägen och denna trivsamma och välplanerade etta i mycket populär och välskött förening. Det här är ett riktigt fint hem där man tycks ha tänkt på precis allt! Det nyrenoverade köket går i ljusa toner och pasteller. Från lägenhetens rum med sovalkov och klädkammare når du den inglasade balkongen i högt och fritt läge. Här på balkongen får du ytterligare ett utrymme till denna redan stora etta. Badrummet är stambytt 2011 med uttag för tvättmaskin. Genomgående vitlaserad enstavsparkett och målade väggar ger en ljus känsla, här är det lätt att trivas!

Njut av längre säsonger och få ett extra rum på balkongen, njut av det lugna och trygga området intill villakvarteren och grönområden. På Vikingavägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. På Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger och gym. Från Kvarnbergsplan går bussar till både Huddinge och Stuvsta station samt till Huddinge med omnejd.

Visa mer
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.