Vikingavägen 13 Kvarnbergsplan
Kvarnbergsplan

Vikingavägen 13

3:a i toppskick med inglasad balkong!

Såld

3:a i toppskick med inglasad balkong!

Inglasad balkong, påkostade renoveringar och stambytt badrum! Med riktigt bra läge i föreningen och en perfekt finish välkomnas ni nu till denna stilsäkra 3:a på Vikingavägen 13. Med fräscha och nya ytskikt, snyggt kök, gott om förvaring och stor inglasad balkong i härligt solläge har denna bostad allt du önskar av ett centralt boende i lugnare område! Här bor ni i mycket välskött och stabil förning med låga avgifter, fina ytor och god ekonomi. Lägenhetens kök med snygga materialval och välutrustad maskinpark har plats för mycket förvaring. Från köket nås den inglasade balkongen i söderläge. Njut av längre säsonger tack vare inglasningen som gjordes 2015 och få ett extra rum! Vardagsrummet med glasdörr är rymligt och ljust med plats för både matgrupp och soffa. Badrummet stambyttes 2011 med stilrena materialval och extra förvaring. I bostaden finns två väl tilltagna sovrum med garderober. I hallen finns plats för ytterkläder och skor.

På Vikingavägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. På Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger, simhall och gym. Från Kvarnbergsplan går flera busslinjer, bland annat till både Huddinge och Stuvsta pendeltågsstation.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.