Ängsbergsvägen 33 Kynäs
Kynäs

Ängsbergsvägen 33

Perfekt familjevilla i populärt område!

Såld

Perfekt familjevilla i populärt område!

Med högt läge, fina originaldetaljer och två eldstäder välkomnas ni till Ängsbergsvägen 33! Här bor ni i en perfekt familjevilla i två plan i Kynäs med gångavstånd till badsjön trehörningen, skolor och grönområden. På entréplan finns hall med gott om förvaring bakom spegelskjutdörrar, helkaklat badrum med dusch, tvättstuga, allrum med eldstad och sovrum. Den här delen av nedervåningen har en egen entré och går att nyttja som uthyrningsdel. Från hallen nås även garaget med eldriven port. Även detta utrymmet kan omvandlas till generationsboende eller uthyrningsdel om så önskas. På övervåningen välkomnas ni till en öppen och ljus hall som idag används som kontroshörna. Här bor ni med högt läge och fönster i gavel. På övervåningen finns även två stora sovrum, helkaklat badrum med dusch, kök med utgång till terrass på baksidan samt ett stort och ljus vardagsrum med eldstad och utgång till balkong. Med genomgående smakfulla lösningar, renoveringar och bra planlösning lämnar den här villan lite att önska!

På Ängsbergsvägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. På Kvarnbergsplan som ligger på promenadavstånd finns matbutik, restauranger och gym. Bara ett par minuter från villan finns busshållplats med buss till Huddinge C och Stuvsta C.

Visa mer
Slutpris

7 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.