Jakobslundsvägen 16 Segeltorp
Segeltorp

Jakobslundsvägen 16

Radhus i populära Segeltorp!

Såld

Radhus i populära Segeltorp!

Här erbjuds ni ett välplanerat, familjevänligt och lättskött hem om totalt 153 kvm. Beläget i mycket populärt och barnvänligt område med närhet till tunnelbana, shopping och grönområde lämnar detta boende lite att önska! Här finns tre sovrum, badrum, vardagsrum med direkt anslutning till uteplats med sol hela dagen, morgonsol på framsidan och balkong med kvällssol nås från två sovrum på övervåningen. På nedervåningen finns ett stort allrum som kan användas som TV-rum eller ett fjärde sovrum. Här finns även kombinerat spa och tvätt med bubbelbad och yta för loungemöbler och häng. Från framsidan nås den stora gemensamma tomten med grönytor och lekplats, perfekt för barnen. Här har du även tillgång till garage i länga.

Här har du gångavstånd till skola & förskola. Ca 10 min promenad till Fruängen C med tunnelbana och service. Inte långt ifrån bostaden ligger även Kungens kurva med butiker, mataffärer samt IKEA och shopping i Skärholmens centrum.

Kontakta ansvarig mäklare direkt vid intresse!

Visa mer
Slutpris

6 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.