Såld radhus på Ottevägen 123 i Tullinge
Tullinge

Ottevägen 123

GAVELRADHUS I BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Såld

GAVELRADHUS I BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Välkomna till ett gavelradhus i barnvänligt område i tre plan! På området finns tre lekplatsen, var av en med god uppsikt från bostaden. I samfälligheten ingår här parkeringsplats i garage med eget eluttag och det finns gott om besöksparkering. Här fördelas bostadens totala 187 kvadratmeter på tre plan. Det finns möjlighet till fem sovrum och väldigt mycket förvaring i förråd, klädkammare, garderober och vind. Vinden är förberedd för att inredas som ytterligare ett sovrum om så önskas. Perfekt för den stora familjen!

På entréplanet finns en stor hall med gott om palts för avhängning och förvaringsmöbler, allrum/sovrum, gillestuga, WC och tvättstuga. På mellanvåningen hittar du vardagsrum, sovrum, badrum och kök. Från köket når du den härliga uteplatsen i bästa syd-/västläge, härifrån har du uppsikt över en lekplatser. På övervåningen finns ytterligare två sovrum, badrum och vinden som med fördel använda som förvaringsutrymme med också är förberett för att göras ett rum till.

Tullinge är ett attraktivt och lugnt bostadsområde med närhet till härlig natur och friluftsliv. I Brantbrink fylls motionslivet på med ishall, fotbollsplan, samt tennishall. En populär del i södra
Tullinge är Lida friluftsområde som inte ligger långt ifrån bostaden, Lida är beläget vid sjön Getaren. Tullinge Centrum erbjuder ett utbud av matbutiker, restauranger, bank och annan service. Från stationen avgår bussar och pendeltåg till Stockholm central och till Södertälje centrum. Här bor du nära stora nya ICA Maxi, Huddinge sjukhus och Södertörns Högskola. Flera skolor och förskolor finns i närheten.

Visa mer
Slutpris

4 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

UTEPLATS

KÖK

SOVRUM 1

VARDAGSRUM

BADRUM

SOVRUM 2

SOVRUM 3

ALLRUM

GILLESTUGA

TVÄTTSTUGA

WC

ENTRÉ

FASAD

Övriga bilder

Planlösning