Sågstuvägen 7 Visättra
Visättra

Sågstuvägen 7

3:a med inglasad balkong i HSB-förening med grönskande innergård!

Såld

3:a med inglasad balkong i HSB-förening med grönskande innergård!

Visning 8/11 kl 13:15-13:45! Inglasad balkong, stora sociala ytor och vältilltagna sovrum med förvaring i klädkammare. Varmt välkomna till Sågstuvägen och Visättra! I trygg HSB-förening välkomnas du till en stor trea i bostadsområde på återvändsgata med närhet till naturen. Bostaden erbjuder två sovrum med utgång till den inglasade balkongen. Här finns gott om förvaring i stor klädkammare och garderober samt både WC och badrum. Köket är utrustat med fullstor kyl & frys, spis med ugn, inbyggd micro och fläkt. Vardagsrummet är rymligt och här får du plats med både större soffgrupp och matbord med fönsterband som vetter mot den grönskade innergården. Här finns även en reparationsfond för nästa ägare att nytt om 19.243 kr. Varmt välkomna på visning, här är det lätt att trivas!

I Visättra bor du med närhet till stad och natur med Flemingsbergsskogens naturreservat runt knuten. Strålande kommunikationer, på endast 18 minuter med pendeltåg tar du dig till Stockholms central. Ett litet centrum finns i närheten till bostaden med utbud av mataffär och frisör. Flemingsberg är ett växande område med stora planer. Bland annat planeras här att byggas både tvärbana samt en arena för 16 000 besökare. Med andra ord är Flemingsberg ett område där det satsas stort och en smart plats att köpa bostad i. Bostaden är även bra för dig som har studieplaner då Södertörns högskola ligger 10 minuter bort. Närhet till natur och stad gör denna bostad till ett perfekt alternativ för den som vill ha en aktiv livsstil. För barnfamiljerna finns här fyra förskolor, två grundskolor och Visättra sportcenter med hall, idrottsplatser och frisbeegolfanläggning.

Visa mer
Slutpris

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.