Vistavägen 67 Vistaberg
Vistaberg

Vistavägen 67

Gavelradhus i populära Vistaberg!

Såld

Gavelradhus i populära Vistaberg!

Med solig uteplats, gavelläge och bra planlösning lämnar det här radhuset lite att önska! Varmt välkomna till Vistaberg och Vistavägen 67, gavelradhus om 106 kvm! Här möts ni av en utmärkt planlösning med mycket goda sociala ytor på entréplanet samt tre sovrum på övervåningen. På vardera plan finns två väl tilltagna badrum, det ena med dusch och tvättstuga det andra badkar. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora sociala ytor och utgång till den soliga uteplatsen. Smakfullt, stilrent och välutrustat kök med goda arbetsytor och rikligt av förvaring. Detta är den större av de två
modellerna av radhus som finns i föreningen. Här har ni generellt större och lättmöblerade ytor samt ett extra rum på övervåningen. Föreningen har en grönskande gemensam gård med lekplats.

Vistaberg är ett mycket barnvänligt och lugnt område med flera lekplatser, grönområden, förskolor och
skolor. Endast en kort promenad eller cykeltur till Huddinge centrum. Området erbjuder även goda kommunikationer med buss till HUddinge station och centrum.

Visa mer
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.