Vikingavägen 3 Kvarnbergsplan
Kvarnbergsplan

Vikingavägen 3

Tvåa med inglasad balkong i stabil HSB-förening!

Såld

Tvåa med inglasad balkong i stabil HSB-förening!

Tvåa med inglasad balkong, stambytt badrum och stora sociala ytor! Varmt välkomna till Vikingavägen 3 och denna trivsamma och välplanerad tvåa belägen i mycket populär och välskött förening. Från det praktiskt köket med plats för 4-6 personer når du den inglasade balkongen i härligt söderläge. Här får du ytterligare ett rum till denna redan stora tvåa. I vardagsrummet finns gott om plats för både stor soffgrupp och matplats för större bjudningar. Badrummet är stambytt 2011, fräscht och utrustat med toppmatad tvättmaskin. I det stora sovrummet finns förvaring i inbyggda garderober. Det finns gott om förvaring i garderober i hallen och till lägenheten hör även ett vindsförråd.

Njut av längre säsonger och få ett extra rum på balkongen, njut av det lugna och trygga området intill villakvarteren och grönområden. På Vikingavägen erbjuds ni ett mycket trevligt boende på gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget. På Kvarnbergsplan finns matbutik, restauranger och gym. Från Kvarnbergsplan går bussar till både Huddinge och Stuvsta station samt till Huddinge med omnejd.

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.