Kvällsvägen 12 Tullinge
Tullinge

Kvällsvägen 12

Kommande

Välkommen till en unik etagelägenhet i suveränt läge i centrala Tullinge. Perfekt boende för dig som uppskattar närheten till centrum med alla dess fördelar. Härifrån har man utmärkta kommunikationer med ca 20 minuters tågresa till Stockholm city. Lägenheten om 118 kvm erbjuder luftiga sociala ytor på entréplan och lite mer privata på övervåningen. Arbetskök och verkligt stor matplats, som med fördel kombineras med en allrumslösning. Tre bra sovrum, två badrum, klädkammare och två fantastiska balkonger i högt läge. Balkongerna är dessutom perfekt vända mot söder.

Med Tullinge Centrum som granne hittar du ett stort utbud av butiker och service alltid nära dig. Här finns också utmärkta pendeltåg och bussförbindelser precis utanför bostaden samt gångavstånd till skolor, förskolor och naturen.

Välkommen att kontakta mig för mer information om denna bostad.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Boarea: 118 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 3 av 7
  • Avgift: 6 485 kr inkl. värme, VA, TV - grundutbud och bredband.
  • Förening: HSB Brf Banslätt i Tullinge
  • Byggnadsår: 1980
  • Område: Tullinge, Huddinge

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Kvällsvägen 12

Hall

Välkomnande hall i bra storlek med gott om förvaringsmöjligheter. Här kan man möblera med med förslagsvis en byrå. Det finns också plats för en hatthylla och garderob.

Visa mer

Vardagsrum

Vidare från hallen nås det underbara sällskapsvardagsrummet med stora fönsterpartier och fri utsikt! Rummet är generöst i storlek och har en social planlösning med access från såväl hall som kök. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, mediamöbel, bokhylla och förslagsvis en läsfåtölj.

Visa mer

Balkong övervåning

Lägenhetens mindre balkong ligger i ett attraktivt söderläge med fri utsikt över omgivningen. Även här kan du möblera med bord och stolar.

Visa mer

Kök

Det välplanerade köket erbjuder gott om förvaring i köksskåp och bra arbetsytor som underlättar matlagningen. Mellan kök och vardagsrum finns en naturlig matplats som går att duka upp för många vänner. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin.

Visa mer

Badrum

Badrummet är fräscht och väldigt rymligt. På golvet ligger ett mörkt klinker och väggarna pryds av vitt kakel. Utrustningen består av tvättkommod med översittande badrumsskåp, badkar, handdukstork, samt WC. Här finns även härlig golvvärme samt ett fönster som släpper in ljus och möjliggör vädring.

Visa mer

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Rebecka Kristensen

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 485 kr, inkl. värme, VA, TV - grundutbud och bredband.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
118 m²
Våning
3 av 7

Föreningen

Namn
HSB Brf Banslätt i Tullinge
Antal lägenheter
208 lägenheter, 4 lokaler
Parkering
Parkeringsplats 131 kr/mån
Parkering med stolpe 166 kr/mån
Parkering i garage 202/mån
Parkering i garage med stolpe 238 kr/mån
Mc - plats kan hyras för 83 kr/ mån

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1980
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
VENTILATION
FTX-Ventilation
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,2%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 000 kr/år
Försäkring
2 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Allmänt om området

I och med att stationen byggdes började även ett samhälle med villor byggas. Eklidsskolan invigdes 1946, som första kommunala skolan i Tullinge. Tullingeberg med hyreshus byggdes på 1950-talet. Tullinge Centrum stod klart på 1970-talet fylld med miljonprogram, samtidigt som Tullinge station flyttades till en ny plats, 1,5 km nordöst om den gamla stationen, 1969.

2006 började man bygga bostäder på det gamla flygfältet i södra Tullinge. Militärflygplatsen lades ned helt 1994. Man kallar den nya stadsdelen Norra Riksten. Tullinge ses idag som en villatät och familjevänlig förort till Stockholms stad.

Närservice

I Tullinge centrum finns diverse närservice så som mataffärer, bibliotek, bank, pizzeria, blomsterhandel, klädesbutik, skönhetsvård, restaurang, café och en tobaksaffär. Vid tågstationen finns vårdcentral, Folktandvården, apotek.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg Det finns närhet till både förskolor och skolor. För mer information besök kommunens hemsida på www.botkyrka.se

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.