Rådstuguvägen 8 Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Rådstuguvägen 8

Perfekt tvåa i populär förening intill Huddinge centrum!

Såld

Perfekt tvåa i populär förening intill Huddinge centrum!

Varmt välkomna till Rådstuguvägen och populära föreningen Rådstugan som ligger precis intill Huddinge centrum. Här bor du i en öppen och ljus tvåa med bra planlösning och gott om förvaring. Plats för umgänge i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, spis och fläkt. I det rymliga sovrummet finns plats för dubbelsäng, eller säng och skrivbord samt gott om förvaring i garderobsvägg. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin, tvättställ i kommod, WC, dusch och förvaring i garderob. Balkongen ligger i härligt solläge med sol hela dagen!

Det är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Här finns lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation precis runt hörnet. Föreningen har en stabil ekonomi och vann år 2006 Huddinge kommuns Skönhetspris, här är det lätt att trivas!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.