Förgyllarvägen 17 Utsälje
Utsälje

Förgyllarvägen 17

Villa med perfekt finish på återvändsgata!

Såld

Villa med perfekt finish på återvändsgata!

Med underbar uteplats och högt läge i familjevänligt område välkomnas ni till Utsälje och Förgyllarvägen 17! Här bor ni i villa om två plan med uteplats i sol nästan hela dagen och möjlighet till totalt fem sovrum. Bostaden har en perfekt finish med renoverade badrum, nytt kök, kontinuerligt renoverade ytskikt och väl omhändertagen fasad och grund - läs om genomförda renoveringar i bifogat dokument. Här finns gott om plats för hela familjen och stora sociala tillställningar tack vare den öppna planlösningen och stora matsalen på övervåningen. Njut av en blodröd solnedgång genom matsalens fönsterband eller morgonkaffet på den lummiga och insynsskyddade uteplatsen. På baksidan av huset finns även tillgång till en lekplats, den ligger helt skyddad från gatan och biltrafik. Här finns även plats för bil och förvaring i garage med elektisk port. Säljarna har verkligen uppskattat det lugna läget på återvändsgata med närhet till natur, skolor och förskolor samt bra kommunikationer. Läs mer om hur säljarna har trivts i bostaden i bifogat säljarbrev.

Här bor ni i Utsälje, ett lugnt och familjevänligt område med mestadels villor och radhus med många barnfamiljer. Knappt 200 meter från bostaden ligger busshållplatsen med bussar som tar dig till pendeltåg eller tunnelbana - beroende på vad du föredrar! Det ligger både skolor och förskolor på gång och cykelavstånd. Njuter av naturen gör du helst i naturreservatet Gömmaren eller genom bad i Långsjön, båda på promenadavstånd. Här är det lätt att trivas!

Varmt välkomna på visning, besiktning kommer finnas tillgänglig online från och med tisdag den 6/10.

Visa mer
Slutpris

6 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.