Trumslagargatan 22 Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö
Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö

Trumslagargatan 22

Helt perfekt 1,5:a i Älvsjös villaidyll!

Såld

Helt perfekt 1,5:a i Älvsjös villaidyll!

Varmt välkomna till Trumslagargatan 22 och denna optimalt planerade bostad som totalrenoverades 2015. Belägen i gamla Älvsjö och dess villaidyll välkomnas ni till ett boende om 27 mycket välplanerade kvadratmeter. Hög genomgående standard med golvvärme(vattenburen) i hela bostaden, spotlights i tak och diskmaskin i kök. Här finns allt du behöver! Med uteplats i härligt söderläge, plats för hörnsoffa, matplats om minst 4 personer, fullt utrustat kök med diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, köksfläkt och ugn. Sovrum som rymmer större säng och helkaklat badrum med dusch, WC, tvättställ i kommod och förvaring i spegelskåp. Intill entrén finns stenlagd uteplats i söderläge med gott om rum för både loungegrupp och matgrupp om så önskas. I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd att tillgå även enklare trädgårdsredskap och grill.

Här bor du med gångavstånd eller cykelavstånd till Älvsjö centrum med flera bussförbindelser runt Stockholm med omnejd, pendeltåg och all närservice man behöver! I närhet finns även buss som snabbt tar dig till Älvsjö station, Fruängen eller Gullmarsplan. I villaområdet finns fina promenad stråk längs Långsjön, där det också går att bada och åka skridskor på vintern. Du har även närhet till Älvsjöskogen.

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.