Patron Pehrs Väg 17 Huddinge Centrum
Huddinge Centrum

Patron Pehrs Väg 17

Genomgående stilsäker 3:a högst upp i huset med balkong!

Såld

Genomgående stilsäker 3:a högst upp i huset med balkong!

Välkommen till Patron Pehrs väg och denna 3:a högst upp i huset! Här bor du i högt läge med balkong i härligt solläge, i renoverad lägenhet med ultimat pendlingsläge. Med, bokstavligen, ett stenkast till pendeltåget är du inne i city på 16 minuter! Bostaden har ett renoverat och modernt kök med plats för matgrupp i härligt burspråk. Köket ligger i anslutning till ett av sovrummen och vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och luftigt. Här finns plats för både större soffgrupp och matplats eller en sovalkov, som utrymmet nyttjas idag! Utgång till bostadens balkong i högt, härligt läge och sol många timmer under dagen. I bostaden finns två bra och stora sovrum med rymlig klädkammare mellan. Badrummet är nyligen renoverat med snygga materialval, tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns såklart, och ett rymligt vindsförråd dit hissen går hela vägen upp!

Här bor du i en mycket välskött förening med egen fastighetsskötare som finns på plats tre dagar i veckan. Det är en mycket omtyckt förening på bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med dess rikliga utbud av butiker, restauranger och social service. Här finns lysande kommunikationer i form av pendeltåg och busstation precis runt hörnet. För säljarna var det läget som fällde avgörandet när de flyttade till området, här är det lätt att trivas!

Visa mer
Slutpris

2 460 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.