Dalvägen 92 Segeltorp
Segeltorp

Dalvägen 92

Familjedröm i radhusidyll!

Såld

Familjedröm i radhusidyll!

Varmt välkomna till Segeltorp och Dalvägen 92! Här erbjuds ni ett välplanerat, familjevänligt och lättskött hem om totalt 150 kvm. Beläget i mycket populärt och barnvänligt område med närhet till tunnelbana, shopping och grönområde lämnar detta boende lite att önska! Här finns tre sovrum, badrum, tvättstuga med bastu och dusch, vardagsrum med direkt anslutning till uteplats med sol hela dagen, morgonsol på terrassen vid entrén och balkong nås från två sovrum på övervåning samt allrum på nedervåning som kan användas som TV-rum eller ett fjärde sovrum. Från baksidan nås den stora gemensamma tomten med grönytor och lekplats, perfekt för barnen. Här har du även tillgång till garage i länga.

Här har du gångavstånd till skola & förskola. Ca 10 min promenad till Fruängen C med tunnelbana och service. Inte långt ifrån bostaden ligger även Kungens kurva med butiker, mataffärer samt IKEA och shopping i Skärholmens centrum.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, visning planers inom kort!

Visa mer
Slutpris

6 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.