Stationsvägen 43 Stuvsta
Stuvsta

Stationsvägen 43

Välpanerad 2,5:a med balkong!

Såld

Välpanerad 2,5:a med balkong!

Med perfekt läge i Stuvsta centrum hittar ni denna välplanerade 2,5:a med balkong. Lägenheten är optimalt planerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt och lägenheten brukas idag som en 3:a. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för en stor soffgrupp och har en öppen planlösning mot köket. Både från kök och vardagsrum har man fri utsikt över Stuvstatorg, samtidigt som man är helt insynsskyddad tack vare det höga läget. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch och har en balkong i sydläge.

Läget är eftertraktat och ni bor här med ett lugnt läge mitt i Stuvsta, endast ett stenkast från kommunikationer, natur, vårdcentral, apotek samt småbutiker. Utanför dörren finner ni en mataffär och på endast 2 minuters promenad har ni Pendeltåget, som tar er vidare till Stockholms central på 13 minuter. I närområdet finner ni även flertalet förskolor och skolor.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.