Hörningsnäsvägen 36 Huddinge Centrum
Huddinge Centrum

Hörningsnäsvägen 36

Charmig tvåa på gångavstånd till Huddinge Centrum!

Såld

Charmig tvåa på gångavstånd till Huddinge Centrum!

Välplanerad - Låg avgift - Nära Huddinge C - Insynsskyddad

Varmt välkomna till Hörningsnäsvägen 36! Här finner ni en charmig och insynsskyddad tvåa belägen i den äldre delen av Huddinge Centrum som bjuder på tidstypisk charm med stora fönsterpartier mot den grönskande baksidan, generös takhöjd samt funkiskök med bra maskinell utrustning. Bostaden upplevs rymlig och har ett lättmöblerat vardagsrum, luftigt sovrum, stambytt badrum samt goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Denna bostad är ligger bara några minuters promenad till Huddinge Centrum med ett 80-tal butiker samt pendeltåg till stan på drygt 15 minuter. Runt hörnet finns även gym, restaurang samt det hyllade bageriet Spröd som gör oförskämt goda surdegsbröd.

Klockarbacken 8 är en välrenommerad bostadsrättsförening känd för låg avgift och god ekonomi, föreningen har dessutom flertalet gemensamma utrymmen för medlemmarna att utnyttja. Sammanfattningsvis en bostad i gott skick, med låg avgift nära centrum!

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 120 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecka Kristensen

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.