Terapivägen 16A Flemingsberg
Flemingsberg

Terapivägen 16A

Nyrenoverad 1,5:a i populärt område

Såld

Nyrenoverad 1,5:a i populärt område

Välkommen till denna nyrenoverade 1,5:a. Bostaden är toppskick med helt nytt kök. En otrolig förmån om man inte vill lägga ner kostnader och tid på renoveringar. Det fullutrustade köket bjuder på generösa arbetsytor samt all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Mycket goda förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda skåp. Spatiöst badrum med tvättmaskin, badkar, handfat samt goda förvaringsmöjligheter i form av vägghängt spegelskåp. Även i hallen finner ni goda förvaringsmöjligheter med platsbyggd garderob. Bostaden har också en rymlig klädkammare för förvaring av kläder. Detta rum kan också användas som ett extra sovrum. Här bor du i en stabil förening med mycket god ekonomi samt låga månadsavgifter.

Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort och till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Närhet till en handfull restauranger, mataffärer, gym samt apotek finner du en på en 5 minuters promenad från porten.

Flemingsberg är ett växande område med stora planer. Bland annat planeras här att byggas både tvärbana samt en arena för 16 000 besökare. Med andra ord är Flemingsberg ett område där det satsas stort och en smart plats att köpa bostad i.

Bostaden är även bra för dig som har studieplaner då Södertörns högskola ligger 10 minuter bort. Närhet till natur och stad gör denna bostad till ett perfekt alternativ för den som vill ha en aktiv livstil. För barnfamiljerna finns här 2 förskolor, två grundskolor och Visättra sportcenter med hall, idrottsplatser och frisbeegolfanläggning.

Visa mer

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.