Arrendatorsvägen 23 Centrala Huddinge
Centrala Huddinge

Arrendatorsvägen 23

Familjevilla i perfekt läge!

Såld

Familjevilla i perfekt läge!

Varmt välkomna till Arrendatorsvägen 23 och ett fantastiskt fint hus i perfekt läge med snygga materialval och häftig arkitektur! Här bor ni i en villa om totalt 227 kvm med stora sociala ytor med ett läge precis intill Huddinge centrum som vi bara kan drömma om. Här finns tre olika uteplatser att njuta av året om. Precis utanför vardagsrummet står en paviljong som säljarna njuter av hela sommarhalvåret, med infralampan som hänger här förlängs kvällarna och utesäsongerna. Bakom huset med egen utgång finns direktanslutning till trädäck med nedsänk spabad som används året om. Med härlig eftermiddags- och kvällssol finns en stor terrass med plats för både matplats och loungegrupp.

Originalhuset är byggt 1948 och tillbyggt 2011. I huset finns totalt sju stycken sovrum, varav ett av dessa i den inredda källaren. På entréplanet i den nybyggda delen finns stort vardagsrum och kök i öppen planlösning samt master bedroom med eget badrum och klädkammare. På originaldelens övre plan finns fyra sovrum, allrum samt badrum med badkar och dusch. I källarplanet finns ett sovrum, badrum med dusch, tvättstuga med groventré, och gym som tidigare planerats förvandlas till relaxavdelning för er som drömmer om det.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

7 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.