Kolmårdsvägen 43 Killinge
Killinge

Kolmårdsvägen 43

Välplanerad etta i lugnt område med goda kommunikationer!

Till salu

Välplanerad etta i lugnt område med goda kommunikationer!

Snabbt tillträde är möjligt! Varmt välkommen till denna välplanerade etta som med enkla medel går att göra om till en tvåa! Här bor ni med ett rymligt allrum med plats för större säng, soffgrupp med tillhörande möblemang samt kontorshörna om så önskas. Vidare bjuder lägenheten på ett fräscht kök med goda arbetsytor och all utrustning som behövs för kockens alla bestyr. Matplatsen får sin naturliga plats intill fönstret som vetter mot grönska utan insyn. Badrummet är helkaklat och renoverat i samband med stambytet. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Detta är den perfekta bostaden för såväl singel, paret eller studenten!

Här bor ni i en stabil och välskött förening med många större genomföra renoveringar. Föreningen har ett eget gym som kan nyttjas till föreningens medlemmar. Utmärkt läge med gångavstånd till ICA, Käppalabadet, Breviksbadet och goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 2 095 000 kr
 • Boarea: 38.9 kvm föreningens information
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 2 av 3
 • Avgift: 2 302 kr Inkl. värme och vatten.
 • Förening: Kolveden
 • Byggnadsår: 1950-1952
 • Område: Killinge, Lidingö

2 095 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Elin Lindkvist

Fastighetsmäklare

Välkommen till Kolmårdsvägen 43

 • Stambytt
 • Möjlig tvåa
 • Lugnt läge
 • Bra kommunikationer

KÖK

Hemtrevligt kök som nås både från hallen och vardagsrummet. Bevarad vit skåpstomme i original samt hel gedigen diskbänk med två praktiska hoar. Bänkskivor i massiv ljusgrå sten samt i rostfritt. Svart stavkakel och spotlights ovan bänkytorna. Här består utrustningen av keramikhäll med varmluftsugn, fläktkåpa, kombinerad kyl/frys, skafferi och städskåp. Vita ytskikt och parkettgolv.

Visa mer

MATPLATS

Ljus matplats intill fönster med härligt utsikt mot grönska.

Visa mer

ALLRUM

Rymlig allrum där det finns möjlighet att dela av rummet och på så sätt möjliggöra bostaden till en tvåa. Här finns plats för såväl större säng, soffa med tillhörande möblemang samt kontorshörna. Vita väggar med parkettgolv.

Visa mer

BADRUM

Badrummet är helkaklat och stambytt år 1995-1997. Vitt kakel med två dekor rader med kakel i ljusbrun nyans samt matchande klinker på golvet. Badkar på ben, handfat, badrumsskåp och WC.

Visa mer

HALL

Rymlig hall med plats för goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Hallen har vita ytskikt och parkettgolv samt är utrustad med säkerhetsdörr.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 302 kr, Inkl. värme och vatten.
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
38.9 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,3612 %
Allmänt om lägenheten
Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Föreningen

Namn
Kolveden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
230 lägenheter varav 13 hyresrätter, 29 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen äger fastigheten
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen godkänner delat ägande. Kontakta din mäklare för mer information kring minsta godkänt delägande för godkännande av förening.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Kolveden bildades 2005 och förvärvade då fem fastigheter; Omberg, Hunneberg, Halleberg, Kolmården, Tiveden. Föreningens fastigheter består av fem flerbostadshus på adresserna Kolmårdsvägen 39-71 och Tivedsvägen 1-11. Föreningen upplåter idag 230 lägenheter varav 13 med hyresrätt samt 29 lokaler med hyresrätt.
Information om månadsavgiften
Inkl. värme och vatten.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har en stabil ekonomi. Inga avgiftshöjningar är beslutat i dagsläget.
Tv och Bredband
Föreningen har avtal med två olika nät: fiberleverantören Open Universe samt Com Hem/Tele2. Hos Open Universe väljer man den leverantör man önskar för olika tjänster. De erbjuder exempelvis Bahnhof, Bredbandsbolaget, Ownit mfl. Besök respektive leverantörs hemsida för mer information om tjänster och produkter.
Gemensamma utrymmen
Föreningen tillhandahåller fem gemensamma tvättstugor och flertalet cykelförråd. Som medlem i föreningen finns dessutom en trevlig bastu/relaxavdelning på Kolmårdsvägen 63 som går att nyttja till en kostnad om 600 kr/år. På Kolmårdsvägen 51 hittar du föreningens alldeles egna gym. Här kan medlemmar teckna årskort för 1 200 kr (Är ni fler personer i hushållet, betalar övriga medlemmar i hushållet 600 kr/person) På Kolmårdsvägen 41 hittar du en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar för 300 kr/dygn.
Parkering
Föreningen tillhandahåller 123 parkeringsplatser utan elstolpe till en kostnad om 200 kr/månad samt 11 garageplatser till en kostnad om 600 kr/mån. Kötid råder.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat en försäkring till fullvärde hos Moderna. Försäkringen omfattar styrelseförsäkring och bostadsrättstillägg. Bostadsrättstillägget ersätter inte hemförsäkring.
Övrigt
Besök gärna föreningens hemsida - www.brfkolveden.se - för mer information
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen utför reparationer och underhåller enligt den underhållsplan som upprättades vid förvärvet. Ett arbete med en ny underhållsplan som ska gälla från och med 2016 har påbörjats.
Reparationer och underhåll i föreningen:
1995-1997: Stambyte, Fasadrenoveringar, Tilläggsisolering, Takrenoveringar
2007: Iordningställande av sophus
2009: OVK (obligatorisk ventilationskontroll)
2010: Spolning av stammar, Skyddsrumsanpassning, MSB, Dränering och isolering av husgrund på Tivedsvägen
2013: Lackering av entrépartier, Målning av garageportar, Uppsättning av Balkongdroppskydd, Färdigställande av föreningens gym och bastu, Förbättring av utomhusbelysning
2014: Renovering tvättstuga, badrumsfönster
2015: Renovering av de sista tvättstugorna.
2017: Tilläggsisolering av vindar på Kolmårdsvägen.
2019: Nya armaturer till källare och vindar.
2019: Renovering och målning av källare.
2019: Stamspolning.
2020: Installation av porttelefoner i samtliga entréer, uppgradering el-servis enligt plan, byte av tre takfläktar, fler laddstolpar har installerats och arbete med utemiljö har påbörjats vilket kommer fortsätta under 2021.
2021: Översyn horisontella stammar, uppdatering el, bytt undercentraler, bytt fläktar på taket m m
2022: Installera flera laddstolpar, stambyte horisontella stammar (påverkar ej lägenheter), uppdatering el fortsätter.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1950-1952
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 095 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,181%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 040 kr/år
Försäkring
2 748 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
7 788 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Elleverantör
E-on
Elförbrukning
1 440 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2020-03-30
Energiklass
F

Omgivning

Allmänt om området

Killinge är ett omtyckt område på Lidingö med blandad bebyggelse. Här bor du lugnt och grönt med bekvämt avstånd till Lidingöbanan, affärer och flertalet restauranger. Runt knuten ligger Långängens naturreservat, Kottla sjön och Ekholmsnäs med härliga promenadstråk och motionsspår. På vintern finns möjligheten att åka skidor både på längden och utför samt skridskor. På promenadavstånd når du dessutom närbelägna Gåshaga där du kan njuta av havsbrisen, strandpromenader och strandbad.

Kommunikation

Från Killinge tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan som stannar vid Käppala station når du Ropsten på ca 18 minuter, där tar du sig sedan vidare med tunnelbana eller buss. Nattbussar går från Stockholms City till Killinge. Med bil tar du dig enkelt från Killinge, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna. Väljer du Norra Länken tar du dig från Killinge till de stora motorlederna på bara 20 minuter. Från närbelägna Gåshaga finns också möjlighet att nyttja Stockholms vattenvägar, här går Waxholmsbolagets och Cinderellas båtar till Nybrokajen och Strömkajen eller ut i Stockholms skärgård. Turtätheten varierar beroende på säsong.

Närservice

I området handlar du enklast på välsorterade ICA Supermarket Käppala som förutom ett brett sortiment och en manuell delikatess disk också är postombud. För dig som inte orkar laga mat så finns flertalet restauranger; i området hittar du Kolmårdens Pizzeria och i närbelägna områden finns flertalet restauranger som erbjuder både pizza, sushi, thaimat, italienskt och annan a la carte. För dig som vill vara aktiv så finns alla möjligheter med flertalet motionsspår och utomhusgym. I närbelägna Gåshaga hittar du dessutom M3 som är ett välutrustat gym som erbjuder både individuell träning och träning i grupp. För dig som har barn så finns flertalet förskolor, dagbarnvårdare och skolor från F-9 i området. Fråga gärna din mäklare för mer information.

Parkering

Kostnadsfri parkering längs Kolmårdsvägen. För den som önskar så erbjuder föreningen parkeringsplatser, platser med el laddning finns. Kötid råder.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.