Skepparkroken 18 Gåshaga
Gåshaga

Skepparkroken 18

Trivsamt och havsnära boende!

BUDGIVNING PÅGÅR

Trivsamt och havsnära boende!

På badrocksavstånd och förstås med sjöutsikt ligger denna härliga lägenhet om 2-3 rok. 71 väldisponerade kvm med 2,70 i takhöjd och med ljusa, öppna sällskapsytor, ett stort sovrum med klädkammare samt möjlighet till ytterligare ett sovrum/arbetsrum för den som önskar (se ursprunglig planritning) Ett extra rum i form av en stor inglasad balkong. Väl tilltaget badrum med tvättpelare. Gott om förvaring. Här bor du bekvämt med hiss i huset och med fantastiska omgivningar med såväl både hav och naturreservat runt hörnet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 5 650 000 kr
  • Boarea: 71 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 3 818 kr inkl värme, VA och bredband
  • Förening: Gåshaga Pirar 4
  • Område: Gåshaga, Lidingö
Högsta BUD

5 300 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Skepparkroken 18

Hall

Genom säkerhetsdörren gör du entré och kliver direkt in i en välkomnande och ljus hall med gott om utrymme för förvaring i både garderob och öppen yta bakom draperi. Hallen leder fram till lägenhetens ljusa och öppna sällskapsytor och till vänster hittar du lägenhetens badrum. Ljust målade väggar och på golvet parkett liksom i övriga lägenheten. Innanför dörren ligger en svart, praktisk och slitstark gummimatta.

Visa mer

Vardagsrum

Den perfekta samlingsplatsen för vänner och bekanta - ett ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinläpp och tack vare att lägenheten vätter mot en grön och lummig allmänning bor du här helt utan insyn. Härifrån når du den väl tilltagna och inglasade balkongen. Rummet har vitmålade väggar och på golvet parkett. .

Visa mer

Sovrum

Här finns möjlighet till ett eller två sovrum, helt utifrån dina önskemål. Idag disponeras det största sovrummet som arbetsrum. Här finns dock utrymme för en dubbelsäng med sängbord på sidan. Långsmalt fönster där du blickar ut över grönskan. Härifrån når du också lägenhetens väl tilltagna klädkammare vilket gör detta rum som ett utmärkt Master Bedroom. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma parkett som i resten av lägenheten.

Intill köket har ursprungligen funnits ytterligare ett sovrum, men idag är det öppet mot köket. Här sätter du enkelt upp en vägg och skapar ytterligare ett sovrum, arbetsrum eller annat rum, helt utifrån dina behov och önskemål.

Visa mer

Kök

Funktionellt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Gott om förvaring bakom vita luckor med rostfria handtag. Generösa arbetsytor på bänkskiva i svart granit och klassiskt 15x15 vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med dubbel diskho, spishäll, ugn och mikro i praktisk brösthöjd samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Även här vita väggar och på golvet parkett. .

Visa mer

Inglasad balkong

Rejäl inglasad balkong med riktigt bra sjöutsikt. Ett extra rum som bidrar till lägenhetens luftiga och öppna atmosfär. Med utrymme för flera möblemang och egen odling. Här njuter du av solen från förmiddag till kväll samtidigt som du blickar ut mot Stockholms inlopp och ser båtarna glida förbi. Inglasningen skjuter du med ett enkelt handgrepp åt sidan och kan på så sätt få en helt öppen balkong om du så önskar. För kyligare dagar finns infravärme installerad.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och på golvet sjösten med golvvärme. Den generösa takhöjden gör att badrummet känns extra rymligt. Utrustat med wc förstås samt handfat med underliggande kommod och ovanliggande spegelskåp, ytterligare skåp för extra förvaring, dusch, handdukstork och tvättmaskin/torktumlare.

Visa mer

Planlösning

Bostadsrätten är registrerad som 3 rok om 71 kvm. I dagsläget disponeras lägenheten som 2 rok. Se nuvarande och alternativ planlösning.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 818 kr, inkl värme, VA och bredband
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
71 m² föreningens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
0,927 %
Andel av årsavgift
0,94521 %
Allmänt om lägenheten
Till lägenheten hör ett förråd, beläget på entréplan, som du enkelt når med hiss.

Föreningen

Namn
Gåshaga Pirar 4
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
73 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja, föreningen förvaltar och äger fastigheten Cisternen 1, Lidingö Kommun.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Gåshaga Pirar 4 består av sex flerfamiljshus och sex radhus, samtliga upplåtna med bostadsrätt, belägna på Skepparkroken. Området som också går under namnet "Husen på höjden" och färdigställdes 2004.
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA och bredband
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har en god ekonomi – avgiften har varit oförändrad i många år och sedan bildandet 2004 har 10 milj kr av föreningens lån amorterats. De totala lånen är nu under 60 milj kr. Se mer information i senaste årsredovisningen.

Vår förening har det senaste åren kunnat sänka avgiften med 10 % genom omförhandling av lån, sänkta eller stabila energikostnader. Trots detta ligger vi före underhållningsplanen vad gäller t ex målningsarbeten.
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till Tele2 (ComHem)
Gemensamma utrymmen
I varje flerbostadshus på nedre plan finns cykelrum samt barnvagnsförråd. Föreningens medlemmar har även tillgång till gemensam tvättstuga och möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster och bekanta. Nedanför föreningen hittar du samfällighetens badholme med badbrygga och sandstrand.
Parkering
Föreningen har ett garage med intilliggande förråd under radhuslängan. Varje lägenhet har rätt att hyra en garageplats, men det kan vara väntetid vid tillträdet. I mån av tillgång kan eventuellt en ytterligare plats disponeras enligt kösystem. Hyran för garageplats är 700 kr i månaden.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

utgångspris
5 650 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,181%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 372 kr/år
Försäkring
2 004 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 376 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Fortum
Elförbrukning
1 800 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2019-06-05
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
127 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Gåshaga är området som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du mitt emellan storstaden och skärgården i ett lugnt bostadsområde som består av både flerbostadshus, radhus och friliggande villor. Förutom närheten till vattnet med badbryggor, sandstrand och ett aktivt båtliv så erbjuder Gåshaga närhet till naturen med flera härliga promenadstråk längs vattnet och i skogsmiljö. I området finns tre restauranger, Pier 16, Restaurang Bryggan och Katsu Sushi Café. För den som vill träna så hittar du ett SATS gym med padelhall i området.

Kommunikation

Från Gåshaga tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan, som stannar vid Gåshaga station, når du Ropsten på ca 20 minuter, där du sedan tar dig vidare med tunnelbana eller buss. Med buss kan du resa till och från Gåshaga under hela dygnet och med bil tar du dig enkelt och snabbt från Gåshaga, över Lidingöbron och vidare till Stockholm city eller genom nya Norra Länken till de stora motorlederna på bara 20 minuter. För att utnyttja det härliga sjöläget och Stockholms vattenvägar så finns också möjlighet att resa med båt från Gåshaga med Waxholmsbolaget och/eller Cinderella båtarna.

Närservice

I närbelägna Käppala handlar du på ICA Superstore med brett sortiment och välsorterad charkdisk. På några minuter når du dessutom Brevik Centrum med en Hemköp butik samt kemtvätt och under vissa delar av året torghandel där du kan handla färsk frukt och grönsaker. För dig som vill träna så erbjuder SATS både traditionellt gym och padelspel. I området och närområdet finns flertalet förskolor och dagbarnvårdare samt skolor från F-9. Fråga din mäklare för mer information om vilka förskolor och skolor som är aktuella.

Parkering

Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats kan hyras för 700 kr/mån.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.