Källängsvägen 28 Näset
Näset

Källängsvägen 28

Kvadratsmart renoverad 3:a vid Näset centrum.

Kommande

Kvadratsmart renoverad 3:a vid Näset centrum.

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med bra läge på Näset. Lägenheten har två sovrum och ett stort vardagsrum med plats för matbord framme vid fönster. Kök med matplats i charmigt original med nymålade luckor och vit bänkskiva i laminat. Rymlig innerhall perfekt som extra arbetshörna.. Här bor du med närhet till både grönområden, service, barnomsorg och bra kommunikationer. Genomgående för denna lägenhet är nymålade väggar samt snickerier. Nylagt ljust golv i kök och sovrum samt vacker oljad parkett i vardagsrummet.
På Näset bor man nära naturen men också till kommunikationer, skola, och förskola. Så söker du ett naturnära boende för familjen eller kanske till dig själv, då är detta det rätta för dig!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Boarea: 65.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 7, hiss finns
  • Avgift: 4 001 kr Inkl. värme, Va samt avgift för bredband.
  • Förening: Järven 3
  • Område: Näset, Lidingö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Annika Hedman

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Källängsvägen 28

  • Välplanerad
  • Barnvänligt område
  • Goda kommunikationer

Hall

Välkommen in genom säkerhetsdörr till trevlig hall med gott om förvaring i inbyggda garderober i original. Svart vacker sten på golvet. Genomgående för denna lägenhet är nymålade ljusgrå väggar samt vita snickerier.

Visa mer

Kök

Praktiskt kök i nyrenoverat original. Gott om lådor och skåp samt arbetsytor. Vita skåpluckor och lådor, samt ljust laminatgolv. Matplats framme vid fönstret. Dörr till intilliggande sovrum, denna väljer många att sätta igen för att få maximal väggyta i köket.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med nyoljat vackert parkettgolv. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. I änden av det luftiga vardagsrummet mellan hall och kök finns den perfekta platsen för arbetshörna eller som idag, en rofylld plats för att läsa en bok.

Visa mer

Master Bedroom

Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Inbyggda garderober och plats för övrigt möblemang. Ljust laminatgolv.

Visa mer

Sovrum

Sovrum med plats för säng och skrivbord samt bokhyllor och annat. Ljust laminatgolv.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum i vitt. Här har ni nu chansen att bestämma hur ert framtida badrum ska se ut, ert helt nya badrum. Badkar eller duschväggar? Stora kakelplattor eller små? Föreningen har en utställning på aktuella alternativ i lokalen på entréplanet inför det stundande stambytet i din lägenhet.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Annika Hedman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 001 kr, Inkl. värme, Va samt avgift för bredband.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
65.5 m² föreningens information
Våning
1 av 7, hiss finns

Föreningen

Namn
Järven 3
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
37 lägenheter varav 8 hyresrätter, 4 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Pantsättningsavgift
465 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen Järven 3 bildades 2015 men förvärvade först 2018 fastigheten av en tidigare privat fastighetsägare.
Information om månadsavgiften
Det finns ingen uppgift om att månadsavgiften ska ändras.
FÖRENINGENS EKONOMI
Se ekonomisk plan.
Tv och Bredband
ComHem.
Parkering
Föreningen upplåter 11 parkeringsplatser och 4 garageplatser. Separat kö. I området är det fri parkering.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
I samband med att föreningen köpte fastigheten så gjordes en teknisk beskrivning. Där finns utförlig information om skicket på byggnaden. I Juni 2022 startar stambytet i föreningen, beräknas vara färdigt till jul 2022.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,181%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
1 512 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 512 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Elleverantör
Ellevio
Energideklaration
Utförd 2019-12-28
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
198 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Näset är ett centralt beläget bostadsområde på norra Lidingö som mest består av välbevarad, tidstypisk bebyggelse från femtio- och sextiotalet. Här bor du nära natur och vatten men ändå nära storstadens puls och Lidingö Centrum. För dig som gillar att röra på dig så finns mängder av promenadstråk och motionsslingor alldeles runt husknuten samt närhet till Bosöns Idrottscenter, Lidingö Tennishall och Lidingövallen. Ett stenkast bort hittar du Lidingös anrika golfbana och på cykelavstånd når du också Gångsätra simhall. Den båtintresserade kan också få sitt lystmäte tillgodosett i närområdet, eftersom både Askrikefjärden, Kyrkviken, Islinge och Bosön kan erbjuda båtplatser och ett härligt båtliv. I området finns också flertalet alternativ till barnomsorg för barn i alla åldrar.

Kommunikation

Från Näset tar du dig enkelt dit du vill med buss eller bil. Med direktbuss 203 mot Ropsten och buss 238 mot Lidingö Centrum. Från Ropsten finns sedan anslutning med tunnelbana till hela Stockholm med omnejd. På promenadavstånd har du också möjlighet att nå fler bussförbindelser, vid närbelägna Lidingövallen, som tar dig runt ön. Med bil tar du dig enkelt från Näset, över Lidingöbron och vidare till Stockholm och de stora motorlederna. Via Norra Länken når du motorlederna norr och söder ut på bara 15 minuter. För dig som vill gå eller cykla så finns utmärkta gång- och cykelbanor som tar dig runt ön eller till Ropsten och hit är avståndet mindre än tre kilometer.

Närservice

Centralt beläget hittar du Näsets egna torg, Källängstorget med planteringar, sittplatser och en vacker fontän. Här finns en mindre men välsorterad Ica Nära butik, flera restauranger, frisör samt några övriga lokala företagare. I Lidingö Centrum finns ett större utbud av affärer, systembolag, bibliotek, apotek etc.
Näset är väldigt barnvänligt med flertalet stora och upprustade lekplatser och flertalet alternativ till barnomsorg.

Parkering

Fri parkering förekommer på vissa gator i området, dock får man observera P-förbud under städdagar vintertid.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.