Såld lägenhet på Pyrolavägen 11 i Skärsätra
Skärsätra

Pyrolavägen 11

144 kvm på våning 5 i punkthusen av Astorre Sennis, med panoramavy!

Såld

144 kvm på våning 5 i punkthusen av Astorre Sennis, med panoramavy!

Välkommen till denna välplanerade 5:a som lätt kan återställas till original 6:a. Här bor man i familjevänligt område med obruten vidunderlig utsikt över Stockholm inlopp.
Lägenheten är i renoverat skick från 2017 med stambytt badrum och gäst-wc. Välutrustat kök med spotar i taket. Generöst vardagsrum med fantastisk utsikt och ljusinsläpp genom breda fönsterpartier. Gott om plats för matsalsmöbel samt soffor och fåtöljer. Utgång till lägenhetens balkong i vinkel mot öster/söder. I anslutning till vardagsrummet, också detta med hänförande utsikt, finns idag TV-rum. 3 rofyllda sovrum mot Pyrolaparken. I dag inrett som gästrum/kontor, walk-in closet samt Master Bedroom, där man har tagit bort en vägg för att få till ett större rum. Med enkelhet kan man såklart återställa detta för att få 4 sovrum i fil mot parken. Stor separat klädkammare finns också. Gott om garderober och förvaringsmöjligheter i hela lägenheten. Så söker ni ett stort välplanerat, bekvämt boende med vidunderlig utsikt, så har ni kommit rätt!

Visa mer
Slutpris

9 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.