Västra Finnbodavägen 11B Saltsjöqvarn
Saltsjöqvarn

Västra Finnbodavägen 11B

Bo på första parkett!

Kommande

Bo på första parkett!

Söker du ett boende utöver det vanliga? Då har du hittat hem! Här erbjuds en lägenhet på våning 7 frontline.
Välplanerad generös 2,5:a på 89 kvm med enorm terrass som löper runt stor del av lägenheten. En del har en balkong som skyddande tak men den som vettter rakt ut mot inloppet har himlen som tak.
Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder både intill ytterdörren men även två garderobsväggar med spegelklädda skjutdörrar för ytterligare förvaring. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. I dag med badkar men möjlighet finns tack vare den stora ytan innanför glasvägg att även ha 2 takduschar. Stort öppet vardagsrum i öppen plan mot kök och matplats, en otroligt härlig social yta med utgång till lägenhetens terrass. Generöst sovrum med fönster i 2 väderstreck mot utsikten. Det finns också separat klädkammare samt ett extra rum med skjudörr i träinramat glas, perfekt som arbetsrum.
Kort sagt, söker du en utsikt som inte går att glömma? Välkommen att höra av dig, denna lägenhet måste upplevas på plats!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 89.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2.5 rum
  • Våning: 7 av 9, hiss finns
  • Avgift: 4 896 kr
  • Förening: Brf Hamninloppet
  • Byggnadsår: 2004
  • Område: Saltsjöqvarn, Nacka

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Jessica Severinsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Västra Finnbodavägen 11B

Föreningen har en mängd faciliteter såsom två gemensamma takterrasser med milsvid utsikt över Stockholms inlopp och landmärken, festlokal på 100 kvm med fullt utrustat kök samt stor terrass mot vattnet, gästlägenhet, vältempererad vinkällare, gästparkering samt varmgarage med över 90 platser varav 38 laddstolpar som nås direkt via hiss. Medlemmarna kan även fritt använda föreningens snickarrum samt välutrustade gym med bastu och separata omklädningsrum.

Terrass

Visa mer

Utsikt

Visa mer

Sovrum

Visa mer

Områdesbilder

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 896 kr
Antal rum
2.5 rum
Boarea
89.5 m² föreningens information
Våning
7 av 9, hiss finns
Andel i förening
0,008946 %
Andel av årsavgift
0,8946 %

Föreningen

Namn
Brf Hamninloppet
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
108 lägenheter
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Hamninloppet besitter 108 lägenheter som ägs och förvaltas av föreningen. Dessa är fördelade på tre byggnader färdigställda 2004 och 2005 och byggdes av JM. Samfällighetsföreningen Danviksstrand sköter och förvaltar kaj, brygga, gångvägar och trappor, garageuppfart, dagvattenledningar samt en spillvattenpump. Ser också till att snöröjning sker via entreprenad. För mer information se föreningens hemsida: www.hamninloppet.se

Gemensamma utrymmen:
Föreningen ger konceptboende med gemensam samlings-/festlokal med fullt utrustat kök som kan bokas för möten eller fest. Modernt och välutrustat gym med omklädningsrum och gemensam bastu, samt en gästlägenhet för uthyrning, utrustad för 2-4 personer. På två av husen finns stora takterrasser med milsvid utsikt horisonten runt. Här kan man sola och grilla under varma dagar. I fastigheterna finns även två tvättstugor med tvättmaskin, grovtvätt, torktumlare och mangel och till varje lägenhet hör ett förråd. Cykelrum i anslutning till garagen, det finns även cykelskjul på gårdarna.
Tv och Bredband
Kabel/Tv & Bredband levereras av Telia och Comhem.
Parkering
Föreningen har varmgarage i huset med totalt 91 platser som du når via hissen från lägenhetens våningsplan. Kostnad 750 kr/månaden. Du kan ansöka om en plats i samband med att kontraktet skrivs. Det finns även 6 st parkeringsplatser för gäster (ingen avgift). I garaget finns även 18 st el-laddningsplatser, MC- platser och möjlighet att hyra plats i tempererat däckförråd.

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2004
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,321%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 600 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Kostnader enligt schablon
Energideklaration
Utförd
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
88 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.