Brevik

Väpnarstigen 10

Yteffektivt med öppen planlösning

Yteffektivt med öppen planlösning

Snart finns möjlighet att förvärva denna smarta 1,5:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Planlösningen har disponerats om och i en separat del bakom skjutdörrar så finns utrymme för dubbelsäng eller mindre säng och sängbord. Med andra ord du slipper ha sängen i vardagsrummet. Hallen är rymlig, köket i gott skick med nya vitvaror och badrummet stambytt. Här bor du i en välskött förening med fin innergård och möjlighet till egen odling i ett lugnt område med bra kommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 44 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Avgift: 2 887 kr inkl värme, VA och hushållsel
  • Förening: Väpnaren i Brevik
  • Område: Brevik, Lidingö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Väpnarstigen 10

  • Yteffektiv
  • Genomgående renoverad
  • Stambytt badrum

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44 m²
Allmänt om lägenheten
Till lägenheten hör ett källarförråd som du enkelt når med hiss.

Föreningen

Namn
Väpnaren i Brevik
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
53 lägenheter samt 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Brf Väpnaren i Brevik är belägen på Väpnarstigen 10-12. Fastigheten rymmer två sammankopplade byggnader som är uppförda 1947 och 1975. Under 2015 omvandlade föreningen en tidigare lokal till lägenheter på markplan. Föreningen består idag av 52 bostadsrätter och en hyresrätt. Storleken på lägenheterna varierar mellan ett till fyra rum och kök. I föreningen finns en lokal för medlemmarna, en stor tvättstuga och en härlig innergård. Det finns också cykel- och barnvagnsförråd. En lokal i fastigheten hyrs ut till den populära montessoriförskolan Mimosan. Föreningen arrangerar två gånger per år en gemensam städ- och trädgårdsdag.
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA och hushållsel
FÖRENINGENS EKONOMI
Den ekonomiska förvaltningen handhas av SBC.
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till Com Hem för leverans av kabel-tv och bredband. För mer information om aktuella tjänster besök gärna www.comhem.se
Parkering
Gemensam bilparkering med närliggande Brf Taljaren upplåts till en kostnad om 200 kr/mån. Separat kö. Fri parkering på gatan.
Övrigt
Läs gärna mer på föreningens hemsida - https://varbrf.sbc.se/vapnarenibrevik
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Reparationer och underhåll följer framtagna underhållsplaner för Väpnarstigen 10 respektive Väpnarstigen 12. 2004 Relining Väpnarstigen 12 2013 Stambyte Väpnarstigen 10 2015 Stängda sopnedkast på Väpnarstigen 12. Utökat sophus, Ommålning hiss Väpnarstigen 10 Ombyggnad av hyreslokalens entré, (Förskolan Mimosa) Översikt och justering av fastighetens värmesystem Ombildning av tidigare lokal till sju bostadsrätter i storleken 1-3 rok. 2017: Ny fasad, renoverade balkonger, nya 3-glasfönster och utvändiga plåtarbeten. Ytterdörrar byttes till säkerhetsdörrar. 2018: Renovering av tak, färdigställande av fasadarbete. Plantering häck. 2019: Reparation hiss. Postlådor i källarplan. Uppfräschning gräsytor och utemiljö Föreningen planerar att måla om trapphusen samt genomföra stambyte på Väpnarstigen 12.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,323%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Energideklaration
Utförd 2021-12-04
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2021-12-04

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.