Såld villa på Östanbro 18 i Västerås
Västerås

Östanbro 18

I naturskön omgivning!

Såld

I naturskön omgivning!

Detta ljusa och trivsamma hem har vidsträckta vyer över åkrar, ängar och skogsparti. Här kan du njuta av allt det naturen har att erbjuda!

Huset är en tvåplansvilla med genomtänkt och trivsam planlösning, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Ljuset fyller varje rum och skapar en uppfriskande och inbjudande atmosfär.
Här välkomnas du av en ljus och fin entré med öppen planlösning mot stort kök med matplats och rymligt vardagsrum samt utgång till altan. Vidare finns ett rymligt sovrum, helkaklat badrum och en tvättstuga med groventré.
På övervåningen har du en härlig takhöjd med tak som når ända upp till nock, vilket ger extra utrymme och skapar en imponerande känsla av rymd. Här återfinns ett stort allrum med fri utsikt ut över åkrarna. Vidare finns ett stort sovrum, helkaklat badrum samt en oinredd del där du har möjlighet att skapa både ett-två extra sovrum.

På fastigheten finns även ett väl tilltaget dubbelgarage om ca 50 kvm med inredningsbart loft. Loftet nås via trapp från utsidan.

Denna fastighet är en dröm för den som längtar efter en livsstil på landet med fria vyer och en avslappnad atmosfär. Med en genomtänkt design och ljusa rum är detta hemmet perfekt för den som söker komfort och lugn. Om du vill äga en fastighet som ger dig möjlighet att koppla av i naturen och njuta av landlivet, så är detta den perfekta platsen för dig. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Gabriel Stener

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Hall

Tvättstuga

Fastighet