Såld villa på Östanbro 25 i Västerås
Västerås

Östanbro 25

Såld

Detta fantastiska hem på landet är en verklig pärla som ger en inbjudande och hemtrevlig känsla. Här kan du njuta av generösa ytor, påkostade materialval och en fantastisk möjlighet till odling.

Denna fastighet är nybyggt 2022 och utstrålar modern elegans i kombination med en lantlig charm. Inget har lämnats åt slumpen när det gäller materialval och design, vilket skapar en härlig känsla av lyx och välkomnande atmosfär.

Huset har generösa gemensamhetsytor och ett vackert ljusinsläpp . Varje rum är omsorgsfullt planerat för att både skapa funktionalitet och estetik. Det finns gott om plats för familj och vänner att samlas och skapa minnen tillsammans.

En av de mest förtrollande egenskaperna är de fina odlingsmöjligheterna som fastigheten erbjuder. Med stora trädgårdsområden kan du odla dina egna grönsaker, frukter eller skapa vackra blomsterarrangemang. Detta kan verkligen bli en oas för trädgårdsälskaren.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Stener

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.