Såld lägenhet på Fyrbåksvägen 12 i Lillåudden
Lillåudden

Fyrbåksvägen 12

Exklusivt boende med sjöutsikt -Läckert ombyggd till en tvåa! Tillgång till egen garageplats med el.

Såld

Exklusivt boende med sjöutsikt -Läckert ombyggd till en tvåa! Tillgång till egen garageplats med el.

Välkommen till denna pärla med toppläge mot Mälaren. Lägenheten erbjuder en härlig och tilltalande kontakt med naturen och glittrande vatten. De stora fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus. Med sina högklassiga materialval i varje detalj ger det en exklusiv och elegant atmosfär. Här finner du högkvalitativa ytor, såsom vackra stengolv och väggar med hög finish. Lägenheten är ombyggd till två rum och kök med en tilltalande öppen planlösningen vilket bidrar till en luftig och rymlig känsla. Välkomnande hall med plats för avhängning. Anslutande exklusivt badrum samt utrymme med tvättmaskin och torktumlare. Det exklusiva köket och vardagsrummet förenas i en härlig öppen planlösning med massor av plats för både soffgrupp och matsalsbord. Möjligheterna är flera. Härifrån har du även fin kontakt med balkongen då det är glaspartier ner till golv. Här njuter du av den fina vyn över Mälaren och dess båtliv... Sovrummet är rymligt och har platsbyggd klädförvaring i snyggt trä liksom separat klädkammare. Den trivsamma planlösningen inbjuder till härliga stunder med vännerna på besök.

Denna påkostade lägenhet erbjuder en möjlighet för dig som söker det där extra. Helt ny air-condition finns för varma sommardagar. Golvvärme i hela lägenheten.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och en privat visning.

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.