Såld villa på Liljanstorpsvägen 38 i Önsta Gryta
Önsta Gryta

Liljanstorpsvägen 38

Villa på underbar hörntomt i skyddat läge vid återvändsgränd! Ansluten till fjärrvärme!

Såld

Villa på underbar hörntomt i skyddat läge vid återvändsgränd! Ansluten till fjärrvärme!

Tillfälle till ett mycket trevligt boende på kanonläge! Med sin hörntomt längts ner i en återvändsgränd har ni ett lugnt och tilltalande läge för hela familjen. Här bor ni med vacker natur intill.
Huset har en trevlig planlösning fördelat över 1 ½ plan. Bottenplan; Hall med praktiskt klädskåp. Köket är rymligt och har en stor härlig köksö som en naturlig plats att samlas kring med vännerna på besök. Det finns ett trevligt vardagsrum med bra plats för möblering. Härifrån kommer du även ut till det stora inglasade uterummet. Här njuter du med fin vy över den grönskande trädgården. Det finns även ett rejält allrum liksom en praktisk matsal alternativt sovrum. På bottenplan finns även en praktisk tvättstuga med vidare utgång till förråd och garage. Ovanvåningen erbjuder två bra sovrum med mycket bra förvaringsutrymmen såsom två klädkammare och klädskåp. Behövs extra förvaring finns det praktisk kattvind också. Det finns även ett toalettutrymme.

Huset erbjuder ett mycket bra boende för hela familjen. Ett tillfälle för dig som önskar ett naturskönt och mycket attraktivt läge.

Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.