Hovgården 1:55 Stora Aspholmen
Stora Aspholmen

Hovgården 1:55

Fritidshus med rogivande och fantastisk utsikt!

Till salu

Fritidshus med rogivande och fantastisk utsikt!

Här på idylliska, fridfulla och trivsamma Stora Aspholmen finns nu chansen att förvärva detta ljusa fritidshus att tillbringa helger och semestrar i.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 54 kvm + 9 kvm biarea taxeringsinformation
  • Pris: 1 750 000 kr
  • Byggnadsår: 1965, Ombyggt 2016
  • Område: Stora Aspholmen, Köping
  • Fastighetsbeteckning: Hovgården 1:55

1 750 000 kr

Visningar

1 Okt 10:30 - 11:00
Obligatorisk anmälan
Ansvarig mäklare
Kenneth Parkegren

Kenneth Parkegren

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Välkommen till Hovgården 1:55

Här på Hovgården 1:55 på Stora Aspholmen finns nu möjligheten att bli ägare till ett ljust och charmigt fritidshus med bra planlösning, härlig atmosfär, fint ljusinsläpp och braskamin. Ett hemtrevligt boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar!

Här finns en lummig tomt där man gärna tillbringar varma dagar och ljumma kvällar. Tomten är 1515 kvadratmeter stor och har lekstuga, brygga med båtplats, välskött gräsmatta, uthus och ogenerat läge.

På Stora Aspholmen har du tillgång till bland annat fina skogspartier och gemensam brygga. Ett stenkast från huset ligger samfällighetsäng och där det årligen anordnas midsommarfirande och hamn med gästplatser finns en kort promenad bort. Dessutom har man Sjöboda 1 med egen båtplats med y-bom och två parkeringar fem minuter med båt från egen brygga.
Varmt välkommen på visning!

Fastighet

Storstuga på ca 60 kvm med stor veranda som har utsikt mot fjärden.

Visa mer

Matrum

I anslutning till köket hittar du ett stort, vackert och utsikt mot sjön matrum med vacker utsikt, stora fönster och plats för matgrupp. Här finns plankgolv och ljusa väggar.

Visa mer

Kök

Nyrenoverat, modernt och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och fönster mot sjön samt ljusa väggar och plankgolv. Utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och extra kyl.

Visa mer

Vardagsrum

En halvtrappa upp ligger husets givna samlingspunkt – ett rymligt, trevligt och mysigt rum med plankgolv och ljusa väggar. Rummet har fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, härliga umgängesytor, generös takhöjd och gjutjärnskamin.

Visa mer

Allrum

En halvtrappa upp från vardagsrum mellan sovrummen ligger en mysig och ostörd läshörna med vidunderlig utsikt över Mälaren med utgång till trivsam balkong.

Visa mer

Sovrum 1

Ett harmoniskt och rogivande sovrum som ramas in av plankgolv och ljusa väggar. Rummet nås från hallen och har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Litet sovloft perfekt för barnen att krypa in i.

Visa mer

Sovrum 2

Husets andra sovrum är mysigt och rogivande och har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Rummet ramas in av ljusa väggar och plankgolv.

Visa mer

Badrum

Badrum med Wc dusch handfat. ( separett )

Visa mer

Gästhus

Gäststuga med vedeldad bastu ,gästrum och snickarum.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kenneth Parkegren

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kenneth Parkegren

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.