Prästgärdsgatan 20A KÖPING
KÖPING

Prästgärdsgatan 20A

Till salu

Hörnlägenhet med mysig och liten balkong!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 475 000 kr
  • Boarea: 60 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 4
  • Avgift: 3 404 kr
  • Förening: Brf Njord 8
  • Område: KÖPING, Köping

475 000 kr

Visningar

21 Maj 12:00 - 12:30
Obligatorisk anmälan på vår hemsida
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Kenneth Parkegren

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Välkommen till Prästgärdsgatan 20A

På Prästgärdsgatan 20A välkomnas du in i denna insynsskyddade hörnlägenhet där det finns en del att göra, men som samtidigt erbjuder fina möjligheter skapa ett hem efter eget tycke. Här bor du på 60 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En väldisponerad bostad som präglas av ett underbart ljus.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens mysiga och lilla balkong med lättmöblerade ytor och plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Centrum är ett mycket centralt och attraktivt område i Köping med butiker, restauranger, tågstation, matbutik och caféer inom promenadavstånd.
Välkommen på visning!

Fastighet

På Prästgärdsgatan 20A välkomnas du in i denna insynsskyddade hörnlägenhet där det finns en del att göra, men som samtidigt erbjuder fina möjligheter skapa ett hem efter eget tycke. Här bor du på 60 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En väldisponerad bostad som präglas av ett underbart ljus.

Visa mer

Hall

Den inbjudande och lättmöblerade hallen med tapetserade väggar och parkettgolv välkomnar oss in i lägenheten med gott om plats för jackor och skor.

Visa mer

Kök

Köket har ljusa väggar och plastmatta. Utrustningen består av spis, kyl och frys. I övrigt erbjuder köket vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och rejäl köksbänk.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt och lättmöblerat rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Utgång till trivsam balkong.

Visa mer

Sovrum

sovrum 1 Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.
Sovrum 2 Ett lite mindre sovrum med klädkammare. Ljusa väggar och har plastmatta. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Visa mer

Badrum

Litet badrum med Wc ,handfat och dusch.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 404 kr
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Våning
1 av 4
Andel i förening
2,8839 %
Reparationsfond
12 851 kr

Föreningen

Namn
Brf Njord 8
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
39 lägenheter, 5 lokaler
Allmänt om föreningen
En fri­stå­ende bo­stads­rätts­för­ening i Köping med anor från 1943. För­eningen om­fattar två bo­stads­hus med 39 bo­stads­rätt­er och 5 hyres­lokal­er, i kvarter­et Njord 8 intill Präst­gärds­gatan och Ny­gatan.

Trev­liga grannar och det be­kväma läget i Köpings centr­um med af­fär­er, restaur­ang­er, frisk- och sjuk­vårds­inrättningar runt hörnet, samt när­heten till buss- och tåg­för­bind­elser, är några av de saker som gör det triv­samt att bo i våra hus.

För­ening­en Njord 8 verkar för att med­lem­mar­na i våra fast­ig­het­er ska ha ett eko­nom­iskt fördel­aktigt bo­ende i en trygg och be­hag­lig miljö.
Tv och Bredband
Kabel TV
Gårdsplats
Ute­plats
På fast­ig­het­ens inner­gård, mellan för­ening­ens bo­stads­hus, finns en ge­men­sam ute­plats. Under sommar­halv­året ställs träd­gårds­möbler ut som de boende kan an­vända.

Den ge­men­sam­ma ute­plats­en får an­vänd­as av medlem med säll­skap fram till kl 22:00, under för­ut­sätt­ning att den städ­as och iordning­ställs direkt efter an­vänd­ande.

Grillning får ske på ute­plats­en under vill­kor­et att det inte råder eld­nings­för­bud som ut­färd­ats av kom­mun­ala myndig­heter. An­vänd gärna elektr­isk grill då el­uttag finns i an­slut­ning till ute­platsen.
Gemensamma utrymmen
Varje lägen­het i fast­ig­het­erna har ett eget numr­erat vinds- och källar­utrymme.

Dörrarna till vinds- och källar­utrymmena ska hållas låsta och inga före­mål får plac­er­as i gång­arna utan­för de upp­låtna för­råd­en, med hän­syn till bland annat städ­ning och brand­risk.

Brand­far­liga vätsk­or och lätt­an­tänd­ligt materi­al får inte för­varas i något förråds­ut­rymme.

Det finns en tvätt­stuga, ett tork­rum och ett mangel­rum i varje hus.

Bokning av tider för tvätt­ning sker på upp­satt tvätt­lista utanför re­spekt­ive tvätt­stuga.

Maskin­ernas tvätt­program bör vara av­slutade senast kl 21.00, då ström­men till maskin­erna auto­mat­iskt stängs av. Tork­rum med till­hörande tork­skåp kan an­vänd­as fram till kl 22.00.

Tvätt­stuga, tork­rum och mangel­rum städas och iordning­ställs efter an­vänd­ning enligt de anvisningar som finns upp­satta i tvätt­stugorna.

I anslutning till cykel­rummet i huset utmed Nygatan, finns det ett "hobby­rum" som kan användas av för­ening­ens med­lemmar. Rummet är utrustat med hyvel- och arbets­bänk där diverse snickeri- och reparations­arbeten kan utföras.

Målnings­arbeten får göras under förut­sätt­ning att ut­rymmet hålls väl ventil­erat samt att golv och andra ytor skyddas från färg­spill.

Arbets­platsen ska städas och iordning­ställas efter an­vänd­ande. Inga brand­farliga vätskor eller lätt­antänd­liga saker som använda trasor eller färg­rester får för­varas på platsen under en längre tid.
Parkering
För­ening­en har en car­port med plats för 12 bilar och 3 st fri­ligg­ande park­er­ings­platser på inner­gården.

Bil­park­ering på inner­gård­en får endast ske av de som blivit till­delade en park­er­ings- eller en car­port­plats av för­ening­en. All annan park­er­ing ska ske utan­för gården.

För­ening­en har ett kö­syst­em till bil­plats­erna. Vid önskan om en plats i kön med­delas styr­els­en.

Vid i och ur­last­ning av gods eller pack­ning är till­fällig in­körning på gård­en tillåten.

Cyklar får inte stå park­erade utan­för bo­stads­hus­ens portar. Det finns cykel­ställ ut­placerade på inner­gård­en och cykel­rum i hus­ens käll­are, där cyklar lämp­ligen plac­er­as.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
En omfattande renovering av fastigheten skedde 92-93 då föreningens stammar byttes.

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
475 000 kr
KOMMUNALSKATT
33,301%
Pantsatt
Nej

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.