Önsta Gryta

Solrosgatan 12

201 KVM MED INGLASAT UTERUM & DUBBELGARAGE - FRIKÖPT TOMT

Till salu

201 KVM MED INGLASAT UTERUM & DUBBELGARAGE - FRIKÖPT TOMT

Fantastisk villa med enorma ytor, lugnt belägen på ett av Önsta Grytas bästa områden. Genomgående i fint skick. Kök från Stora sociala ytor i öppen planlösning, inglasat uterum och altan med bubbelpool. Altanen har även vattenförberett för dusch och utekök. Fem bra sovrum, två badrum, groventré med förvaring och tvättstuga samt ingång till dubbelgarage. Uppfart för ytterligare två bilar. Stadsnätet indraget i fastigheten.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 201 kvm + 43 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1980, Ombyggt 1981
  • Område: Önsta Gryta, Västerås
  • Besiktigad: Nej
utgångspris

5 195 000 kr

Visningar

20 Okt 18:00 - 18:30
Anmälan krävs!
23 Okt 12:50 - 13:40
Gärna föranmälan!
Ansvarig mäklare

Tobias Nordesjö

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Solrosgatan 12

Altan

Fantastisk altan med plats för flera sittgrupper och härlig nedsänkt Jacuzzi. Vattenförberett för både duschplats intill jacuzzin och för utekök mitt på altan vid spaljen.

Visa mer

Inglasat uterum

Stort inglasat uterum med skjutbara fönsterpartier åt två håll. Här finns plats för det stora sällskapet.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum i öppen planlösning mot Tv-rum och kök. I vinkel och med mycket generösa sociala ytor och plats för det stora matsalsbordet.

Visa mer

Kök

Mycket fint kök från exklusiva Claessonkök med gott om arbetsytor och förvaring i den vita skåpinredningen. I den maskinella utrustningen ingår hel kyl & frys (Miele), extra bred spishäll (80 cm) med fläkt ovan, ugn och diskmaskin. Granitbänk och rostfri diskbänk, snyggt grått kakel och fina golv och infälld belysning. Öppen planlösning mot matrummet med avgränsande köksö, lådor under och utgång till liten altan.

Visa mer

Badrum

Det finns två badrum. Ett på entréplan. Båda har kaklade väggar, klinkergolv, duschplats och vädringsfönster.

Visa mer

Groventré

Separat groventré med mycket gott om förvaring i båda klädkammare och garderober. I anslutning till tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Sovrum

Det finns fem bra sovrum. Två på övre plan och tre på entréplan.

Visa mer

Omgivning

Dubbelgarage samt uppfart för ytteligare 2-3 bilar. Mycket lugnt belägen med närhet till bussar och ICA Kvantum.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

OMGIVNING

Allmänt om området

Önsta Gryta är ett utpräglat villa- och radhusområde med bostads- och äganderätter. Önsta byggdes främst ut under 80- och 90 talet men har även kompletterats med nya hus under senare tid. Här är det nära till naturen och fina friluftsområden. I området finns motionsspår och även en fin idrottsanläggning

Kommunikation

Avstånd till city ca 5-6 km
Buss till city ca 15 min
Cykel till city ca 10-15 min

Närservice

I området finns ett litet centrum med närbutik, apotek och restaurang. Till Stenby köpcentra tar det ca 5 minuter med bil. Till Erikslunds köpcentra är det ca 10 minuters bilväg.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.