City

Vasagatan 41C

UNIK VINDSVÅNING MITT I CITY!

BUDGIVNING PÅGÅR

UNIK VINDSVÅNING MITT I CITY!

Smakfullt renoverad vindsvåning i 2-plan.. Renoverad i ljusa smakfulla toner, stilrent och fullutrustat kök med rymlig matplats. Vardagsrum med utgång till härlig balkong med skyddat läge med markis, mycket vackert läge mot Kyrkbacken. Helkaklat badrum med tvättstapel i dusch. Vindsplan med härligt vardagsrum/allrum med ryggåstak och takbjälkar med spottar, stort fönster med utsikt och mysfaktor med kamin. Rymligt badrum med bubbelbadkar kakel/klinker, 2 sovrum, varav 1 mindre, egen ingång till vindsplanet.
Låg avgift i stabil förening. Perfekt läge mitt i city med nära till allt!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 109 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 1 909 kr
  • Förening: HSB Brf Wasa
  • Byggnadsår: 1938
  • Område: City, Västerås
Högsta BUD

3 310 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marie Fredriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Vasagatan 41C

Smakfullt renoverad vindsvåning i 2-plan. Mitt i city med låg hyra. Renoverad i ljusa smakfulla toner, stilrent och fullutrustat kök med rymlig matplats. Vardagsrum med utgång till härlig balkong med skyddat läge med markis, mycket vackert läge mot Kyrkbacken. Helkaklat badrum med tvättstapel i dusch. Vindsplan med härligt vardagsrum/allrum med ryggåstak och takbjälkar med spottar, stort fönster med utsikt och mysfaktor med kamin. Rymligt badrum med bubbelbadkar kakel/klinker, 2 sovrum, varav 1 mindre, egen ingång till vindsplanet.
Mitt i city med nära till allt!

Fastigheten

Mitt i city med vackert läge på Kyrkbacken

Visa mer

Kök

Modernt renoverat kök med klinkergolv och ljust målade väggar samt kökssnickerier i ek. (Årekök), bra arbetsytor och ljust kakel.
Vitvaror i rostfritt i form av spis med häll, spisfläkt i kåpa, diskmaskin, kombinerad kyl/frys (ismaskin), inbyggnadsugn och micro.

Visa mer

Vardagsrum

Allrum/tv-rum med ekparkettgolv och ljust målade väggar med modern fondtapet samt utgång till stor balkong med markis i väster.

Trappa till vindsvåning:

Visa mer

Balkong

Härligt stor balkong med mycket fint läge mot Kyrkbacken, soligt läge, perfekt med markis och klinker på golv.

Visa mer

Badrum

Badrum 1 med wc/dusch, handdukstork, spotligths i tak samt tvättstapel med tvättmaskin och tumlare, klinkergolv med golvvärme och helkaklad vägg (renoverat 2009).

Badrum 2, rymligt med hörnbubbelbadkar, wc och snygg badrumsmöbel, takfönster klinkergolv och hel kaklad vägg med bård, snyggt med spottar i tak och bra ljus med takfönster.

Visa mer

Hall

Välkomnande entré/hall med parkettgolv och ljust målad väv, 2 garderober.

Visa mer

Allrum

Rejält vardagsrum med ryggåstak med synliga takbjälkar med infällda spotligths, mysfaktor med braskamin och murstock.
Bra ljusinsläpp med takfönster samt stort fönster i gaveln på huset med utsikt mot cityringen och Mälardalens högskola, parkettgolv och ljust målade väggar.

Visa mer

Sovrum

Sovrum 1 med parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 2 (mindre rummet) med parkettgolv och målade väggar.

Att notera :
Lägenheten enligt bostadsrättsföreningens information är 109 kvm (hela golvytan på vinden inräknad) men i realiteten ca 85 kvm.
Det mindre sovrummet med snedtak är mer att betrakta som förrådsyta

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Västerås city kan erbjuda ett brett utbud av hyres- och bostadsrätter. Trots att det ligger mitt i centrum upplevs omgivningen som grön och lummig. Här finns både lägenheter i gammaldags stil, högt i tak och kakelugnar, och nybyggda lägenheter med vacker utsikt över Mälaren. Även om Du bor mitt i hjärtat av Västerås med närhet till butiker, biografer och restauranger kan du finna en lugn bostadsmiljö

Kommunikation

De flesta av Västerås lokalbussar passerar eller i anslutning till centrum. Gångavstånd till centralstationen. Stockholm ligger endast 53 minuter bort.

Närservice

Här är det nära till all tänkbar service och ett rikt restaurang och caféliv.
Nära högskolan.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.