Vega

Körsbärsvägen 9

Äntligen till salu!

Till salu

Äntligen till salu!

Med ett fritt och soligt läge i idylliska villakvarter finns denna trivsamma villa. Välskött och lummig trädgårdstomt med flertalet fruktträd och bärbuskar. Nära många trevliga promenadstråk och med City några minuter bort. Kom på visning och låt dig inspireras!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 106 kvm + 81 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1953
  • Område: Vega, Västerås
  • Besiktigad: Nej
COVID-19
eller högstbjudande

4 000 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Johansson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kenneth Parkegren

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Fastigheten

Huset ligger väldigt bra och lugnt till längst in på gatan i detta populära område. Närheten till City samtidigt som hela Rocklundaområdet endast ligger ett stenkast bort har varit mycket uppskattat hos säljarna sedan en lång tid tillbaka.

Visa mer

Trädgård

På denna fastighet kommer köparen att få en uppväxt och fin trädgård. En oas med centralt läge att kunna andas och få energi ifrån. Det finns flertalet fruktträd som äppelträd och plommon. Även exempelvis vinbär, rabarber, krusbär och hallon finns att tillgå i denna trädgård.

COVID-19
Visa mer

Vardagsrum

På entréplanet i huset ligger överlag ett fint parkettgolv. Vardagsrummet har olika möblerings möjligheter och en mysig öppen spis att spendera tid framför. Från vardagsrummet når man ut till den inglasade altanen.

Visa mer

Kök

Köket ligger med fönster och utsikt mot den gröna trädgården.

Visa mer

Hall

Hallen är rymlig och avhängningsmöjligheterna är goda.

Visa mer

Sovrum

Sovrummen på övervåningen har heltäckningsmatta och det finns inbyggda garderober. Utrymmet mellan rummen kan användas som ett litet allrum. Förvaring finns även här i form av kattvindar.

Visa mer

Källarplan

I källarplan hittar vi en tvättstuga, där det också finns dusch och bastu. Vidare ett litet allrum/tv-rum, matkällare och pannrum. Man når också ut till garaget med plats för två bilar alternativt mycket förvaring.

Visa mer

Badrum

Badrummet är inrett med kakel och klinker.

Visa mer

Inglasad altan

Uterummet är inglasat med skyddat läge.

Visa mer

Planritning

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Vega är ett mindre bostadsområde som ligger granne med Skallberget. Här finns främst äganderätter och ett mindre antal hyres och bostadsrätter. Mitt emot Vega ligger Rocklunda friluftsområde med motionsspår och olika idrottsanläggningar. Från Vega är det nära till centrum och lätt att ta sig vidare till andra delar i Västerås.

Kommunikation

Avstånd till city ca 1,5-2 km
Buss till city ca 5-7 min
Cykel till city ca 10 min

Närservice

I närheten ligger Skallbergets områdescentrum men matvaruaffär, bank, pizzeria m.m. Det tar endast
några minuter med bil till Stenbys och Erikslunds köpcentra.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.