Såld lägenhet på Lundagatan 44A, 2 tr i Södermalm - Högalid
Södermalm - Högalid

Lundagatan 44A, 2 tr

Välplanerad 1,5:a uppe på mysiga Lundagatan i en av Stockholms största och kändaste förening.

Såld

Välplanerad 1,5:a uppe på mysiga Lundagatan i en av Stockholms största och kändaste förening.

ACCEPTERAT PRIS - Invid grönskande omgivningar och vackra vyer väntar denna välplanerade 1,5 rum i en av Södermalms äldsta och mest populära föreningar. Njut av bostadens trevliga läge i fastigheten och blicka ut över föreningens grönskande gård och omgivning.

Här är en fantastisk pärla uppe på Söders höjder och vid lummiga Skinnarviksparken. Bostaden är mycket välplanerad och ytorna har utnyttjats optimalt. Det finns gott om förvaring via rymliga garderober, fint kök, fräscht duschrum, en sovalkov med fönster och ett socialt vardagsrum med stora fönsterpartier.
De gamla furutiljorna, speglade dörrar och breda fönsterbrädor ger lägenheten karaktär och personlighet.

Attraktivt och fridfullt belägen på den kullerstenslagda och gröna gatan Lundagatan och i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåning. På grund av sin stora betydelse för funktionalismen och den tidiga kooperativa bostadsrörelsen har kvarteret Marmorn givits högsta byggnadsklassificering av Stockholms stadsmuseum. Detta likt bland annat Stadshuset och Operan. I fastigheten finns många faciliteter med bland annat flera övernattningslägenheter, hobbyrum och musikrum.

Njut av Stockholms vackraste utsikt från angränsande Skinnarviksparken, de rogivande promenaderna ner mot Långholmen. Med ett läge som detta har du lugnet direkt utanför men också mycket nära till tunnelbanan, mataffär, restauranger och mysiga kaféer. Välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Mattias Abramsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.