Såld lägenhet på Magnus Ladulåsgatan 7 i Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Magnus Ladulåsgatan 7

Väldisponerad 5:a med balkong och närhet till all tänkbar service!

Såld

Väldisponerad 5:a med balkong och närhet till all tänkbar service!

Synnerligen välplanerad bostad med allt man kan tänkas behöva! Dessutom genomgående mycket fint skick med ett stilrent kök, genomgående parkettgolv i hela bostaden och stora vita klinkerplattor i hallen. Bra sällskapsytor där kök, vardagsrum och balkong utgör en gemensam sällskapszon i bostaden. Vidare finner du ett badrum med både badkar och tvättmaskin. En extra gäst-wc samt mycket fina förvaringsmöjligheter gör denna bostad till den perfekta familjebostaden. Två stora sovrum och två mindre sovrum. Bostaden ligger i ett ljust läge och är genomgående, fönster vetter mot både lugn och grön gård samt lugna Lehusens Gränd (återvändsgränd).

Brf Måttbandet är en stor förening om ca 230 lägenheter varav 12 hyresrätter. Föreningen har även 18 kommersiella lokaler som hyrs ut och ger goda intäkter till föreningen. Föreningen har en väldigt fin innergård renoverad 2019 med med grillmöjligheter för föreningens medlemmar, fint vattenfall som barnen uppskattar. Även så finns ett gym och bastu för. Gymmet har fria vikter, skivstänger, träningsmaskin och flera cardio-redskap. Föreningen har även två gästlägenheter som går att hyra billigt.

Lägenheten ligger mycket centralt men ändå lugnt belägen med promenadavstånd till såväl Mariatorget som till Medborgarplatsen. All tänkbar service i närheten bl.a. tre matvarubutiker inkl största ICA på Södermalm. Flera restauranger, apotek, frisörer etc. I fastighetens omgivning finns flera parker och grönområden. Direkt intill fastigheten finns en stor, härlig och nygjord grönskande gård samt vackra Södermalmsallén. För sköna promenader tar man sig snabbt till Tantolunden där man kan njuta av en vacker promenad utmed Årstaviken.

Varmt välkomna till denna trivsamma familjebostad!

Visa mer
Slutpris

7 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Mattias Abramsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.