Såld lägenhet på Hornsgatan 92, 5tr i Södermalm
Södermalm

Hornsgatan 92, 5tr

Representativt hem med dubbla balkonger och inbjudande eldstad!

Såld

Representativt hem med dubbla balkonger och inbjudande eldstad!

Med ett högt och insynsskyddat läge välkomnar detta vackra hem dig med stor charm och elegans. Här möts du av generösa, representativa ytor med många originaldetaljer så som snidade snickerier, ståtliga pardörrar, fina serveringskåp och spröjsade fönsterpartier. MÖJLIG 3:a.

Iögonfallande är den underbara matsalen med anslutande vardagsrum, den mysiga eldstaden och utsikten som blir över taken. Dessutom finner du dubbla balkonger i två väderstreck! Vidare rymmer bostaden ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring och tilltaget fönsterparti för fint ljusflöde. Det påkostade köket blir kronan på verket och här möts det förra seklets charm med moderna material och kvalité. Luckorna i svart trä matchas med de ljust marmorerade keramik bänkskivorna och maskinell utrustning från Neff och Siemens. I köket öppnar du upp pardörrarna och kliver ut på balkongen, vart ifrån du kan njuta av den härliga kvällssolen.

Stort arbete har lagts på att återskapa den forna tidens elegans kombinerat en modern, lite kaxig touch. De fint färgsatta väggarna skapar en harmonisk och levande känsla och tillsammans med de massiva trägolven i samtliga rum fås även ett lyxigt intryck. För dig som önskar en 3:a, vg se de alternativa planlösningarna.

Brf Uven Större 22 är en äkta brf med mycket goda intäkter från de många kommersiella lokaler som finns vilket inbringar ca 1,9mkr/ år, dessutom finns 3 hyresrätter kvar vilket utgör goda tillgångar för föreningen i framtiden. Detta har även möjliggjort för de låga avgifterna som dessutom inkluderar fiber.

Läget är perfekt placerat mellan Mariatorget och Zinkensdamm. Det ger närhet till såväl Södermalms bästa restaurangutbud men också direkt närhet till de fina promenaderna längst Skinnarviksberget eller Södermälarstrands vatten.

Visa mer
Slutpris

8 335 000 SEK

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Matsal

Sovrum

Kök

Balkong

Hall

Badrum

Övriga bilder

Njut av utsikten uppe på Skinnarviksberget

Nära till picknick vid Ivar Los park

Planlösning

Planritning

Alternativ planritning

Alternativ planritning