Såld lägenhet på Södermannagatan 31, 5tr i Södermalm - Sofo
Södermalm - Sofo

Södermannagatan 31, 5tr

Med ett svårslaget läge på Södermalm välkomnar vi dig upp till våning 5!

Såld

Med ett svårslaget läge på Södermalm välkomnar vi dig upp till våning 5!

Varmt välkommen upp till våning 5 där du får njuta av utsikten över allén på Katarina Bangata och omkringliggande takåsar. De höga och fria läget skapar en insynsskyddad bostad där du kan njuta av solen som strålar in från mitt på dagen till sen kväll. Detta är verkligen det perfekta läget för dig som söker närheten till Södermalms rika utbud av restauranger, parker och kulturliv. Under sommar och vinter bir Skånegatan gågata för att ge extra utrymme för härliga uteserveringar och arrangemang.

Du njuter av tidstypiska detaljer så som takstuckaturer, breda spröjsade fönster, takrosetter och underbara innerdörrar! Ett vackert plankgolv löper genom hela bostaden och ger ett fint, enhetligt intryck. I den mysiga inre hallen har tidigare en eldstad varit placerad och andra lägenheter i föreningen har här återinstallerat detta och möjligheten kan även finnas att vända ut den i vardagsrummet/köket. Bostaden har en genomgående hög standard med ett mycket smakfullt och nyrenoverat kök och badrum med bla tvättmaskin och takdusch. Detta är verkligen bostaden för dig som vill ha det bästa av lägen och en optimerad planlösning!

Föreningen (äkta brf) har en stark ekonomi, äger marken, har stora renoveringar genomförda, fina intäkter från de många kommersiella lokalerna och en bra belåning som planeras att amorteras ner kraftigt. Till detta har föreningen även stora dolda tillgångar kvar i form av 4 hyresrätter. Den starka ekonomin har resulterat i att föreningen kan hålla de låga avgiftsnivåerna och dessutom inkludera fiber. Garage finns.

Huset ligger i härliga och populära söderkvarter runt hörnet från Nytorget och ett stenkast från grönskande Vitabergen. Här har du den perfekta mixen av lugnt boende men samtidigt direkt närhet till den sjudande känslan som gjort Södermalm så populärt. Här har du de bästa och populäraste restaurangerna, caféerna och butikerna inom bara ett par hundra meter och så även bussar och tunnelbana!

Visa mer
Slutpris

7 700 000 SEK

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök/Vardagsrum

Sovrum

Sovrum 2

Allrum

Hall

Badrum

Fastigheten

Övriga bilder

Alternativ planlösning

Planlösning

Planritning