Virkesvägen 17C Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17C

Till salu

-Nytt & fräscht!
-Högt läge!
-Stor balkong med bra sol!
-Terrass på taket!

Välkommen till denna högt belägna 2:a med härligt ljusflöde och solig balkong! Lägenheten är i nyskick, påkostade vitvaror och är målad med ren helhet i vitt. Insynsfritt belägen på plan 2 i attraktiv fastighet med bl a gemensamma takterrasser. Varmt välkomna på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 3 750 000 kr
 • Boarea: 49 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 5 av 10, hiss finns
 • Avgift: 2 432 kr + obl. tillägg för tv, bredband 205 kr/mån
 • Förening: Brf The Village Sthlm
 • Byggnadsår: 2015
 • Område: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Utgångspris

3 750 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Filip Bodnar

Filip Bodnar

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Virkesvägen 17C

 • Insynsfri
 • Bra sol
 • Stor balkong
 • Kvadratsmart
 • Terrass på taket

Balkong

Stor balkong med yta för möblemang. Här kan du sitta på din insynsfria balkong och njuta av långa sommarkvällar, alternativt en härlig morgon med kaffe i handen!

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök. Här kan du avnjuta härliga middagar med sällskap såväl interiört eller exteriört på den stora balkongen som du når direkt via vardagsrummet.

Visa mer

Kök

Kvalitativt Vedumkök med sobert välvalda detaljer i vitt. Med goda arbetsytor och förvaring. Maskinell utrustning såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl/frys.

Visa mer

Masterbedroom

Med bra rymd och direkt tillgång till en lyxig Walkin closet har du här allt du behöver för ett perfekt sovrum. Här finns plats för stor dubblesäng och enklare möblemang.

Visa mer

Badrum

Nytt och fräscht badrum med vitt kakel och ljus klinker med golvvärme. Vägghängd handdukstork & kombinerad tvätt/tork. Duschvägg.

Visa mer

Entré

Hall med 2 garderober samt ett städskåp. I hallen finns även en nisch som passar utmärkt för en skohylla, avhängning eller liknande.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Filip Bodnar

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Filip Bodnar

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 432 kr, + obl. tillägg för tv, bredband 205 kr/mån
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
49 m² föreningens information
Våning
5 av 10, hiss finns
Andel i förening
0,294 %

Föreningen

Namn
Brf The Village Sthlm
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
226 lägenheter, 9 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf The Village Sthlm i Stockholm
Föreningen har ett flertal stora takterrasser och gemensamhetslokaler högst upp i husen. På den skyddade innergården finns det lekplats, planteringar och möjlighet till egen odling i pallkragar.

Miljöcertifiering
Byggnaden har miljöcertifiering Svanen vilket möjliggör gröna bolån.
Tv och Bredband
Bredband och grundutbud Kabel-Tv via föreningen.
Parkering
Inom föreningens hus finns ett garage med 131 bilplatser och 12 MC-platser där man inom kort kommer ha tillgång till elplats på samtliga platser. Hiss till garaget och ingång direkt från trapphuset. Månadsavgiften är f.n. 1800 kr/mån för bilplats och 600kr/mån för MC-plats. Kontakta föreningen för att ställa dig i kö.
Övrigt
I föreningen finns förråd, barnvagnsförråd, cykelförråd samt utvändig cykelparkering. Föreningen har även gemensamma takterrasser i varje trappuppgång samt taklounge och odlingslotter.

Föreningen kommer tillsammans med kvarterets andra fastighet att delta i gemensamhetsanläggningar med bland annat följande ändamål: garage, snöröjning, trädgårdsskötsel och sopsug.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 750 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

Allmänt om området

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken. Hammarby Sjöstad är fortfarande under utbyggnad men när stadsdelen är fullt utbyggt kommer det att finnas ca 11 500 lägenheter och ca 26 000 boende.

Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Alvik - Sickla Udde med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar Ni pendeltågsstation. Tvärbanan är under utbyggnad och inom kort förlängs sträckan till Solna. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se.

Från och med maj - oktober trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.

Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Från årsskiftet öppnar Carnegie bryggeri en kort promenad bort, för med info se www.nyacarnegiebryggeriet.se
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.