Hammarby allé 3B Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 3B

Till salu

Trevlig 3:a intill Hammarby kanal. Här erbjuds en väldisponerad planlösning, påkostade materialval, rymliga sällskapsytor, helt makalös förvaring och en väl tilltagen uteplats med utsikt över Hammarby kanal som verkligen ger en helhet!. Från uteplatsen ges härliga vyer ner mot Hammarby kanal och Södermalm, med restauranger samt shopping som nås med några minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer med buss, tvärbana (Mårtensdal/Gullmarsplan), tunnelbana i Skanstull och båt i Luma.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 6 195 000 kr
  • Boarea: 79.5 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 7, hiss finns
  • Avgift: 4 477 kr + obl. avgift för el, varmvatten och kabel-tv 605 kr/mån
  • Förening: Brf Fredriksdalskajen
  • Byggnadsår: 2016
  • Område: Hammarby Sjöstad, Stockholm

6 195 000 kr

Visningar

9 Okt 12:00 - 12:45
Ansvarig mäklare
Daniel Åberg

Daniel Åberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Hammarby allé 3B

Uteplats

Här har du en plats att njuta av, umgås och äta härliga middagar under långa sommarkvällar. Med kontakt och utsikt mot fantastiska Hammarby kanal kan du njuta av båtliv och restaurang liv på hög nivå. Den behöver ses på plats! Plats finns för att möblera helt utefter smak eftersom den följer efter hela bostaden och ger utrymme för alternativ!

Visa mer

Kök

Påkostat och stilrent kök från Marbodal. Bra arbetsytor i svart och stänkskydd i vitt. Maskinell utrustning från Siemens, dubbel kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan, varmluftsugn och mikrovågsugn i högskåp för bättre arbetshöjd. Infälld spotbelysning under överskåp med dimmer.

Visa mer

Vardagsrum

Härligt rum med direkt tillgång till den fantastiska uteplatsen. Med närhet till Hammarby kanal och stadspuls. Gott om plats för soffgrupp, TV och annat möblemang. Du når även separat klädkammare och förvaringi skjutdörrsgarderober från vardagsrummet.

Visa mer

Masterbedroom

Välkommen till bostadens Master bedroom. Rummet är rymligt och lättmöblerat med plats för stor dubbelsäng samt annat möblemang. Förvaring i extra stor skjutdörrsgarderob som ger känslan av en walk-in-closet.

Visa mer

Sovrum 2

Charmigt sovrum med plats för säng, skrivbord och annat möblemang, vackert trägolv i hög standard.

Visa mer

Fastigheten

Snygg fastighet från 2016 med kajläge och centralt läge i området, mitt emellan Skanstull med T-bana och Mårtensdal med tvärbana och bussar. Lägenhetsförråd finns och nås praktiskt med hissen. Grönskande innergård med gräsmatta och lekytor. Här finns även ett trevligt bageri samt ett minilivs där har du ett bra utbud.

Visa mer

Entré

Här välkomnas du naturligt in i bostaden! Med helt fantastisk förvaring av skjutdörrar intill och en klädkammare har du här plats för det mesta!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Daniel Åberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Daniel Åberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 477 kr, + obl. avgift för el, varmvatten och kabel-tv 605 kr/mån
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
79.5 m²
Våning
2 av 7, hiss finns
Andel i förening
0,5664 %
Andel av årsavgift
0,5664 %

Föreningen

Namn
Brf Fredriksdalskajen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
178 lägenheter, 10 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja, föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen är belägen i ett centralt och attraktivt läge i Hammarby sjöstad invid Skanstullsbron, ett stenkast från Skanstull på Södermalm. Lika nära till T-bana Skanstull och Gullmarsplan! Byggnaden utgörs av en huskropp i en båge längs Hammarby Allé 3-15 och lägenheterna stod klara för inflytt 2016. Föreningen består av 178 lägenheter och 10 lokaler. Det finns garage i huset samt förråd, cykelförråd och barnvagnsförråd. Hiss finns i varje trapphus. Parkeringsgaraget nås direkt via hissen.
Trivsam grönskande innergård med lekytor, sittgrupper och gräsmatta. Du har ett direkt kajläge med flertalet restauranger i huset och längs kajen.
Varmvatten debiteras separat efter förbrukning. Vidare har föreningen ett förmånligt gruppavtal gällande hushållsel, varpå denna även debiteras efter förbrukning via föreningen.
För mer info se föreningens hemsida: http://www.fredriksdalskajen.se/
Tv och Bredband
Obligatorisk kostnad om 205kr/mån läggs på avgiften och debiteras på samma avi.
Föreningen har avtal med Canal Digital Kabel-Tv AB och Ownit Bredband AB.
Parkering
Föreningen deltar i en gemensamhetsanläggning avseende garage. Totalt finns det ca 147 bilplatser (samtliga har elladdningsmöjlighet) och ca 17 MC-platser i garaget, varav ca 93 respektive 10 platser är dedikerade till föreningen. 2155kr/månad. (Fn. kö) Boendeparkering på gatan.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Nyproducerad 2016

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2016
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
6 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

Allmänt om området

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken. Hammarby Sjöstad är fortfarande under utbyggnad men när stadsdelen är fullt utbyggt kommer det att finnas ca 11 500 lägenheter och ca 26 000 boende.

Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Alvik - Sickla Udde med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar Ni pendeltågsstation. Tvärbanan är under utbyggnad och inom kort förlängs sträckan till Solna. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se.

Från och med maj - oktober trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.

Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Från årsskiftet öppnar Carnegie bryggeri en kort promenad bort, för med info se www.nyacarnegiebryggeriet.se
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.