Såld lägenhet på Fingerörtsvägen 8 i Järla Sjö
Järla Sjö

Fingerörtsvägen 8

Trea möjlig fyra med högt, fritt, soligt läge i förening med mycket god ekonomi!

Såld

Trea möjlig fyra med högt, fritt, soligt läge i förening med mycket god ekonomi!

Näst högst upp i huset finner ni denna drömmiga trea som kan bli en "fyra". Bostadens 84 m² andas kvalitet med sitt renoverade kök, hårdvaxat golv och generösa ytor. Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger härligt rymd. Ljusinsläppet är generöst från flertalet fönster i såväl köket som vardagsrummet. Från balkongen är utsikten helt underbar ut över hela Järla sjö och bort mot Nacka Forum samt Hästhagen och Järlasjön. Föreningen vikingaleden har mycket god ekonomi med sina 6 698kr/kvm och man har garage samt extra förråd att hyra.

Sjönära och lugnt område med riklig natur och ett stenkast ner till badbryggorna vid Järlasjön med strand på sommaren och skridskoåkning vintertid. Man har även närhet till service och shopping i såväl Nacka forum och Sickla köpkvarter. Mycket smidig kommunikation i form av flertalet busslinjer från busshållplatserna Ekuddsvägen och Järla station samt via Saltsjöbanan från station Saltsjö-Järla. Även den nya tunnelbanan kommer ha en uppgång i närområdet. Läs mer på SL.se.

Varmt välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Jessica Severinsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Susanne Gejler

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.