Heliosgatan 18C, pl 4 Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 18C, pl 4

Välplanerad 2:a med 3.7m i tak!

Kommande

Välplanerad 2:a med 3.7m i tak!

Välplanerad tvåa med 3.70m i takhöjd och balkong! Välkomna till en trevlig bostad med nyproduktionskänsla i Brf The Village i STHLM 2. Bostaden har genomgående stilren interiör och är verkligen en bostad att trivas i! Ytterligare påkostad med ett tillbyggt loft som du når från de sociala delarna, här finns det gott om plats för dubbelsäng. Bra balkong med plats för sittgrupp. Gott om fönsterpartier vilket medför ett bra ljusflöde i bostaden. Stort sovrum med en garderob samt ytterligare gott om möjligheter för förvaring. Nära till det mesta, med bland annat mysiga Lumaparken, Hammarby Sjö och ett stort restaurangutbud precis runt hörnet. Den nya tunnelbanan kommer även ha en uppgång i närområdet.
Tillgängliga platser i garaget! Högst upp i varje fastighet finns tillgång till gemensamma takterrasser. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 49 kvm
  • Antal rum: 2.5 rum
  • Våning: 4 av 8, hiss finns
  • Avgift: 2 791 kr + 205 kr/mån för bredband/kabel-tv
  • Förening: Brf The Village Sthlm i Stockholm 2
  • Område: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

George Shabo

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Heliosgatan 18C, pl 4

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 791 kr, + 205 kr/mån för bredband/kabel-tv
Antal rum
2.5 rum
Boarea
49 m²
Våning
4 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,42997 %

Föreningen

Namn
Brf The Village Sthlm i Stockholm 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
154 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
The village Sthlm är ett unikt, grönt kvarter, mitt i hjärtat av Hammarby sjöstad!
Härliga takterrasser och möjligheten till en egen odlingslott gör att unga par och barnfamiljer kommer att trivas extra bra här.
Du som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet kommer älska The Village Sthlm!

Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften. Även varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren.
Information om månadsavgiften
+ 205 kr/mån för bredband/kabel-tv
Tv och Bredband
Obligatorisk avgift om 205 kr för Tv/Bredband/Tele.
Parkering
Det finns 90 garageplatser och 8 MC-platser. Garaget nås med hissen. Direkt tillgång med lediga platser i garaget. Föreningen bygger ut antalet laddstolpar med målsättning att fylla ut hela garaget med dessa.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken. Hammarby Sjöstad är fortfarande under utbyggnad men när stadsdelen är fullt utbyggt kommer det att finnas ca 11 500 lägenheter och ca 26 000 boende.

Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Alvik - Sickla Udde med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar Ni pendeltågsstation. Tvärbanan är under utbyggnad och inom kort förlängs sträckan till Solna. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se.

Från och med maj - oktober trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.

Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Från årsskiftet öppnar Carnegie bryggeri en kort promenad bort, för med info se www.nyacarnegiebryggeriet.se
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.