Virkesvägen 5E Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 5E

Terrassliknande balkong i söderläge!

Kommande

Terrassliknande balkong i söderläge!

Högt upp i fastigheten finns denna välplanerade fyra med balkong i söderläge. Lägenheten har en trevlig, genomgående planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostadens rymliga balkong i söderläge har möjlighet till inglasning om man önskar. Tre bra sovrum där två av sovrummen ligger lugnt beläget mot föreningens fina innergård, här har du även utsikt mot Sofia kyrka. Lägenheten är i nyskick. Garage i fastigheten som nås från hissen.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 7 995 000 kr
  • Boarea: 91 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 5 av 7, hiss finns
  • Avgift: 4 396 kr inkl värme, VA, vatten, 120 kr kabel-tv och bredband
  • Förening: Brf Väva
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Utgångspris

7 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Filip Bodnar

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Virkesvägen 5E

Fastigheten

Föreningens fastighet är uppförd 2021 och innergården är superfin sommartid, det finns gott om sittbänkar och lekmöjligheter för barnen.

Visa mer

Vardagsrum

Härligt vardagsrum, öppet mot köket och utgång till den stora balkongen. Gott om plats för stor soffgrupp och en bra TV vägg.

Visa mer

Terrass liknande balkong

Stor om ca 21 kvm balkong i rakt söderläge. Härlig sol från förmiddag till eftermiddag! Här finns även ett balkongförråd På 3 kvm utöver den så finns det ett förråd som tillhör bostaden i källaren.

Visa mer

Kök

Kök i vinkel med bra arbetsytor och gott om förvaring i många skåp. Öppet och lättillgänglig mot matplatsen där det större sällskapet ryms.

Visa mer

Sovrum 1

Master bedroom med stor skjutdörrsgarderob och fin vy bort mot Södermalm med Sofia kyrka i silhuetten.

Visa mer

Sovrum 2

Det andra sovrummet nås direkt från vardagsrummet och är ett perfekt barnrum alternativt arbetsrum.

Visa mer

sovrum 3

Precis som sovrum ett har detta rum en fin vy bort mot Södermalm med Sofia kyrka i silhuetten.

Visa mer

Badrum

Det stora badrummet är lite längre än standard och blir därmed mycket rymligt. Badrummet har idag badkar och det går enkelt att byta till dusch om så önskas. Praktiskt arbetsbänk ovan tvätt och torkmaskin. Förvaring i överskåp.

Visa mer

Hall

Rymligt hall med gott om förvaring via skjutdörrsgarderober längst med väggen.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 396 kr, inkl värme, VA, vatten, 120 kr kabel-tv och bredband
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
91 m² föreningens information
Våning
5 av 7, hiss finns
Andel i förening
1,2729 %

Föreningen

Namn
Brf Väva
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
124 lägenheter, 4 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja, föreningen äger marken
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA, vatten, 120 kr kabel-tv och bredband
Tv och Bredband
120kr för bredband och kabel TV (basutbud)
Parkering
47 parkeringsplatser i garaget

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
7 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken. Hammarby Sjöstad är fortfarande under utbyggnad men när stadsdelen är fullt utbyggt kommer det att finnas ca 11 500 lägenheter och ca 26 000 boende.

Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Alvik - Sickla Udde med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar Ni pendeltågsstation. Tvärbanan är under utbyggnad och inom kort förlängs sträckan till Solna. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se.

Från och med maj - oktober trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.

Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Från årsskiftet öppnar Carnegie bryggeri en kort promenad bort, för med info se www.nyacarnegiebryggeriet.se
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.