Storkällans väg 1 Älta
Älta

Storkällans väg 1

Gavellägenhet högst upp i huset med takterrass!

Såld

Gavellägenhet högst upp i huset med takterrass!

Högst upp i Hökerums vackra projekt "Lovisas hus" ligger denna magiska 2:a med takterrass.
Välkommen till Storkällans väg 1 och hem till denna härliga tvåa med härligt ljusinsläpp och takterrass med två utgångar.
Här sprider sig ljuset genom takfönstren, sidofönster in över vardagsrum, kök och matplats.
I öppen planlösning finns kök, vardagsrum samt matplats som man enkelt kan nyttja i olika delar eller duka upp långbord för den större bjudningen. På takterrassen har man sol hela dagen fram till kvällen. Takterrassen rymmer antingen en större loungegrupp eller bord och stolar. Även grillen har en naturlig plats här.
Från vardagsrummet når man sovrummet med sin tillhörande klädkammare och utgång till takterrassen samt utrymme att ha mer förvaring eller arbetshörna. I den öppna delen av vardagsrummet finns det ytterligare en del som enkelt kan bli ett sovrum med ett takfönster och ett sidofönster. Via bostadens flertalet sidofönster kan man njuta av solnedgången. Planlösningen bjuder på stor charm med sitt vackra snedtak och hemtrevliga stil.

Projektet Lovisas hus av Hökerum, nominerades 2019 till ”Årets byggnad” i Nacka.

Varmt välkommen hem!
Kontakta mäklaren vid intresse.

Visa mer
Slutpris

4 580 000 kr

Ansvarig mäklare

Jessica Severinsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.