Tellusvägen 23A Älta
Älta

Tellusvägen 23A

Bostadsrätts parhus med egen trädgård och sol från morgon till kväll!

Såld

Bostadsrätts parhus med egen trädgård och sol från morgon till kväll!

Boende i ett familjärt och trivsamt område med naturen inpå knuten.
Tellusgränd 23A är ett parhus i två våningar om 98 m² som var det första av alla hus i föreningen som byggdes. Här har man en fin trädgård som har planterats och skötts med omsorg från första början. Nuvarande ägare är första och enda ägare i bostaden. Samtliga fruktträd har givit frukt varje år. Förråd om 10 kvm står på tomten och ingår i köpet.
In via gaveln kommer den välkomnande hallen med sitt klinkergolv med golvvärme och plats för avhängning. Rakt fram under trappen finns förvaringsutrymme. Intill entrén i hallen finner man det ena badrummet med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc samt handfat och frånluftsvärmepumpen. (Man har precis bytt till ny frånluftsvärmepump vilket sänker driftskostnaden). I högra delen av entréplan har du köket med matplats för 4-8 personer och en utgång till husets framsida där du fångar morgonsolen. På den vänstra sidan om entrén finner du vardagsrummet med gott om plats för soffa men även matbord. Vardagsrummet har en utgång till baksidan där du på altanen fångar eftermiddag och kvällssolen. På övre våningsplanet finns ett badrum med badkar, två sovrum samt ett allrum som enkelt kan bli ett tredje sovrum. Från allrummet når man balkongen där man kan avnjuta solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Genomgående finns ett välbevarat parkettgolv som går att slipa en gång samt vitmålade väggar.

Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Här bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor bland annat Sigfridsborgsskolan (F-6) och intill ligger förskolan Ältadalen, Stavsborgsskolan (F-9), Dibber F-4 (tidigare Inspira) samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se).
Älta centrum ligger centralt där det finns livsmedelsaffär, blomsterhandel, restauranger, café, gym, vårdcentral och apotek. I Älta finns också flera olika idrottsanläggningar så som ishall, tennishall, inomhushall (Stavsborgsskolan), fotbollsplaner och utegym. Det är cykelavstånd till fina Erstaviksbadet (Östersjön), Strålsjön, Skrubbabadet, Sandasjön, Flatenbadet, Källan och Hellasgården. Vid Flatenbadet finns det badbryggor, hopptorn, minigolf, padelbanor samt glasskiosk. Hellasgårdens friluftsanläggning erbjuder bland annat restaurang, kafé, bollplaner, minigolf, bastu, badplatser och både promenadstråk och motionsslingor. Både vid Skrubbabadet och Älta Gård brukar det ordnas med midsommarfirande.

Varmt välkommen hem!

Kontakta mäklaren vid intresse.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Jessica Severinsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.