Såld lägenhet på Marinstadsvägen 3 i NACKA
NACKA

Marinstadsvägen 3

Trea med magisk utsikt, ingen insyn och båtplats!

Såld

Trea med magisk utsikt, ingen insyn och båtplats!

På våning tre i Thomas Sandells arkitektritade fastighet i Marinstaden finner ni denna trea om 76 kvm samt en svårslagen balkong på 32 kvm.
Välkommen hem till Marinstadsvägen 3 och denna drömmiga lägenhet med 2,8 m i takhöjd och en optimal planlösning samt inredning från Whyte Lilja. Här har man en öppen social yta i mitten med kök, vardagsrum och balkong via stort skjutbart fönsterparti. Ljusinsläppet är magiskt via fönsterpartierna från golv till tak som löper längs med hela lägenheten. Känslan av att sitta med vattnet precis utanför fötterna är svårslagen. Med de två sovrummen på var sin sida om den öppna planlösningen får man på ett naturligt sätt en varsin del av bostaden. Kvalitén genomsyrar hela bostaden såväl sin sobra färg på väggarna, ton i ton på dörr samt list, påkostad belysning i badrum samt platsbyggd diskret bokhylla. Köksdelen är ombyggt där man förlängt hallen och på så sätt fått plats för en vinkyl i köket och en luftigare entré. Från vardagsrummet genom fönsterpartierna kan man njuta av solnedgången året om och dess färgsprakande kuliss.

I föreningen har man såväl tillgång till parkeringsplats, båtplats samt ett utrymme där du tex kan förvara din paddleboard. Längst upp i huset (Marinstadsvägen 5) finns den gemensamma takterrassen som man kan nyttja när det passar. Det finns även ett bastuhus som man bokar för att privat kunna nyttja.

Varmt välkommen hem!
Kontakta mäklaren för mer info.

Visa mer
Slutpris

7 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Jessica Severinsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Tiiu Eneroth

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.