Marinstadsvägen 5, 7tr Marinstaden, Nacka
Marinstaden, Nacka

Marinstadsvägen 5, 7tr

Toppläge högst upp i huset!

Såld

Toppläge högst upp i huset!

Högst upp i huset med magnifik takhöjd och terrass liknande balkonger i 2 motsatta väderstreck! Arkitekt Thomas Sandell. Rogivande och hänförande sjöutsikt över båtliv samt vidsträckt utsikt över omgivningar och in mot innerstan. Garageplats och båtplats finns för alla boende. Gångavstånd och cykelavstånd till det mesta. Bör upplevas på plats.

I föreningen finns förutom garageplats och båtplats även ett exklusivt kallhusbad med bastu och festlokal. Vidare finns gemensam takterrass, cykelrum, SUP-förvaring och kylrum att nyttja för matleveranser. Till bilplatsen för denna bostad finns el-laddning.

Genomgående finns ett vattenburet golvvärmesystem som styrs via termostat på väggen i respektive rum. Lägenheten har i samtliga rum förutom badrum och förrådet ett "plejd-system" (styrning av belysning) installerats och detta styr man via app om så önskas, inget måste.

Vänligen boka visning för bättre tidsplanering. Varmt Välkommen!

Visa mer
Slutpris

12 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Tiiu Eneroth

Tiiu Eneroth

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Susanne Gejler

Susanne Gejler

Mäklarassistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.