Såld lägenhet på Per Hallströms Väg 12 i Skvaltan/Centrala Nacka
Skvaltan/Centrala Nacka

Per Hallströms Väg 12

Stilren fyra med balkong i välskött förening!

Såld

Stilren fyra med balkong i välskött förening!

Varmt välkommen till Per Hallströms väg 12 och denna stilrena fyra. Här kommer du in i den välkomnande hallen där du når två av sovrummen, badrummet och även gäst-wc. Vidare in i bostaden kommer man till lägenhetens hjärta, vardagsrummet med sitt ljusa golv och lättmöblerade ytor. En del för matgruppen och en del för soffmöblerna. Köket är stilrent i vitt och med gott om förvaring. I sovrummet från vardagsrummet finns det gott om plats för den större sängen. Till lägenheten hör två förråd.

Brf Skvaltan är mycket centralt beläget med närhet till det mesta. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära tillhands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel.
Ett par minuter bort ligger Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk för motion och nöje. På andra sidan motorvägen en liten bit bort öppnas en annan värld; populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad, ångbåtsbrygga mm.

Söker man mer fart och fläkt ligger Per Hallströms väg endast 10 minuter från det stora utbudet som Stockholms stad kan erbjuda. Njut av folklivet och pulsen på Södermalm med dess härliga utbud av barer och restauranger. Ett flertal bussar ger god tillgänglighet genom turtäthet och därmed korta väntetider. Till Slussen tar det ca 15 minuter. I bil tar det endast ca 5-10 minuter till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Önskar du ta båt till stan så är det ca 15 minuters promenad till Ångbåtsbryggan vid Nacka Strand.

Varmt välkommen hem!
Kontakta mäklaren vid intresse.

Visa mer
Slutpris

3 925 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad på Per Hallströms Väg 2

Föreningens mysiga innergård med lekplats

Bastun i föreningen

Bastun i föreningen

Bastun i föreningen

ICA MAXI ett stenkast från bostaden

Populära Nacka Forum

Båten som går in till stan från Nacka strand

Restaurant J i Nacka strand

Nyckelviken

Ladugården vid Nyckelviken

Ångbåtsbryggan vid Nyckelviken

Sickla Köpkvarter

Planritning