Virkesvägen 9J Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 9J

Industriromantik när den är som bäst. Möjlig 5a!

Såld

Industriromantik när den är som bäst. Möjlig 5a!

-MÖJLIG 5:A

-PERFEKT PLANERAD FÖR FAMILJEN!

-VÄSTVÄND BALKONG MED SÖDERMALMSSILUETT!

-STORA YTOR!

-TVÅ BADRUM!

Industriromantik när den är som bäst. Möjlig 5a! Välkommen till en ljus, rymlig och social lägenhet. Här bor du högt upp i fastigheten med en vacker utsikt över takåsarna och söders höjder från sovrummen. Ytorna disponeras idag som en spatiös 4:a, men kan med enkla medel göras om till en 5:a. Härlig balkong i soligt västerläge där du sommartid kan njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Stort och lättmöblerat vardagsrum som ligger med halvöppen planlösning mot kök och matplats. Tre väl tilltagna sovrum och två badrum. Genomgående stilrena och kvalitativa materialval, ljusa färgval samt vackert parkettgolv i vit mattlackad ek. I bostaden finns gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet platsbyggda garderober samt i källarplan ett förråd som tillhör bostaden. Barnvänlig och ombonad innergård med grönska och stort soldäck. Garage i huset. Välskött bostadsrättsföreningen. Föreningen äger marken. Ett drömboende med hög standard som inte får missas!

Här bor du med vackra promenadstråk och naturen runt knuten, men med behändigt promenadavstånd till Södermalm och storstadens puls. Närhet till tvärbana, buss och båt mot Södermalm/City samt gångavstånd till Gullmarsplans tunnelbanestation. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten.

Visa mer
Slutpris

10 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Åberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.